Bazı Üyeler Foruma Ateş Almaya Gelir Gibi Soru Sorup Cevabını Alıp Ortadan Kayboluyor.. Bende Soru Sorma Hakkımı Kullanmak İstedim... Aracım 2008 Model Starex CRDİ Ve Bu Araçların Beyni Torpido Gözünün Tam Arkasındaa Bulunuyor Ve Hiç Bir Şekilde İzalosyon Ses Engelleme Vs Yok.. Gel Gelelim Soruna Sorun İse Şu ; 1.)Aracı İlk Çalıştırdıgımda Rölantide Beyinden Çınlama Sesi Geliyor 2.)Yolda Giderken Ayagım Gazdayken Bu Çınlama Sesi Var Gazdan Bırakınca Ses Kesiliyor... Ses Bana Göre Normal ,Sonuçta Common Rail Elektronik Bir Sistem Elektronik Parçalar Çalışırken Ses Yapabilir..(Bobin ,Trafo Vs Manyetik Elemanlar) Özellikle Starex CRDİ Kullananlar Ve Dizel Araç Kullanlarda Bu Ses Varmı Merak Ettim ? Not:Aracı Servise Göstermeyecegim..
Ersin kardeşim bu sesi bugün duymaya başladım desem inanırmısın.Biliyorsun aracı alalı 1 ay olmadı daha fazla kullanmaya fırsatım olmuyor.Aküsü bitti olduğu yerde akü getirtip değiştirttim ve dediğin sesi buün bende duydum ve birşeymi oldu acaba araca dedim.Diyeceksin daha önce duymadınmı hayır duymadım çünkü müzik açıkken kullanıyordum bugün açmadım ve duydum kardeşim sendede olması içimi rahatlattı biraz desem yalan olmaz
İnce Bir Çınlama Sesi Gibi Degilmi ? Bir Sorun Degil Ama İnsanı Sinir Ediyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif Yarın Bakalım Torpidoyu Söküp İzolasyon Yapacam Üstüne Süngerden Bişeyle Kapatacam
Ersin Ben Bekoda Calısırken 70 ekran Tvlerde Bir Ses Cıkardı Sanki Kulak Cınlaması Gibi Zaten Elektronik Malzemelerde Sende Bilirsinki Ses Yapanlar MAnyetik Çalısanlar Yani Bobinler ben Direk Tvdeki Bobinin Ustune Silikon Basardım NE ses Kalırdı NEde Baska birsey Eger Beyinde Ses Yapacak Bobin (Sotki Bobin Yada Role Bobinleri) bunlara Sılıkon Basman Sesı Kesecektir