hyundai elantra 2004 model 143,500 deki aracımı satmayı düşünüyorum nedersiniz kac para eder ben 20,500 istiyorum görüşlerinizi beklemekdeyim sahibine de koydum yarın ilan acılır.son yapmıs oldugum degişikliklerle birlikte resimlerini paylaşmak istiyorum.buyrun fikirlerinizi alalım gri kaplama yapıldı yan ve ön ızgaralar parlak siyaha boyandı. tavana parlak folyo cekildi. ön arka disk kırmızı ya boyandı ön ve arka logoların altı kırmızı folyo yapıldı, vites ısıklı yaptırıldı farlar ve sisler xenon yapıldı farlar ve uzun farların önüne angel yapıldı. aynanın önlerine siyah serit çekildi cins oldu ama sökmedim sustalı anaktar yaptırlıdı ama sıkıntı verdi.ama yapılıyor. plakalarım app plakaya dönüstürüyorum bugun hem masraf yapıyorum hemde satmayı düşünüyorum .bakalım ne olacak
arkadaşım öncelikle inşallah istediğin fiyata satarsın..Ama sakın hyundai bayilerine götürme :=))-- (ben geçen götürdüm takas için 2004 otomatik elentra mı 126.000 de değişeni,boyası olmayan araca 14,000 tl dediler. Bende haplanıyomusunuzne ayaksınız dedim bu fiyat dalgamı geçiyorsunuz. işte siz dışarda değerlendirin dediler.) sahibindende fiyatlar var bak istersen aşşağı yukarı çıkarırsın rakamı.. hayırlı satışlar...
hyundai bayileri fiyatları öldürdükçe öldürüyor.. aynı şeyi bize de yapmışlardı 4 bin fazlaya kullanıcıya satmıştık.
Hyundai bayileri öldürüyor diyorsunuz da sizden tam istediğiniz paraya alırsa o adam o arabayı kaça satacak, nereden ekmek yiyecek acaba ?
Benim sonata'ya 24-25 veriyor, ayıp değil mi? sizde sonata kullanıcısısınız, galerici bile bu kadar fiyat öldürmüyor. Kaldı ki zaten takas karşılığı sattığı sıfır araçtan ekmek yiyor.
Tabi 19 versin iyi güzel diyorsunuz da o aracın sizden alınınca detaylı temizliği, 2 kere noter satışı ve komple bakımı var. Oralara giden paralar ne olacak. Benim araca da 40.000 veriyorlar. Ayda kaç araba satılıyor sanıyorsunuz acaba ? 1 arabadan 1000 lira kar ederek 300den fazla personel çalışan bi yerin hangi masrafını ödeyeceksiniz ?
hocam olaya bayide calıştıgınız için o gozle bakıyosunuz ama bukadar fiyat oldurme hiç etik degil birbirimizi kandırmayalım masrafı kurtarmaza zaten bayi ya batar yada o işi yapmaz onun için empati kurun aynısını sıze yapsalar