Selamün aleyküm arkadaşlar ben Mustafa. Arabamı alalı henüz bir ay oluyor ve şimdilik gayet memnunum. forumu bir süredir takip ediyorum ama üye olmak şimdiye kısmetmiş.bu arada arabam 2004 model 1.3 admire. gayet sade ve temiz bir araç. Allah hepimize kazasız belasız sürüşler versin.
abi araban hayırlı olsun bende 2004 1.5 admire aldım 6 gün oldu bugün ruhsatımı aldım emniyetten çok şükür bişey soracam motor sesi nasıl arabanın memnun musun bnmki 3 silindir olduğu için sesi çok çıkıyo herkes motoru arızalımı diyo baktırdım komptestte flan hiçbir sıkıntısı yok 1.3 lerde ses nasıl?
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. 1.5 ler 3 silindir oldukları için biraz sesli çalışıyorlar 1.3 , 1.6. 1.5e göre bariz sessiz çalışıyor. LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizinde aracınız hayırlı olsun. içeri alınan ses biraz fazla ama bendeki (sanırım) 4 silindir çok rahatsız edici bir ses yok. 3000 devirden sonra çok bağırmaya başlıyor. ancak bir arkadaşımızda 3 silindirli bir dizel fabia araç vardı o çok ses çıkartıyordu.
saolun Allah razı olsun napalım artık bikere alışcaz sesine de. Acaba sesini azaltcak bişey varmıdır?
Aracın hayırlı olsun güle güle kullan aracın motor sesi dışında herseyinden memnun kalacağına eminim motor sesini ise kaliteli yağ ve yakıtla minimuma indirebilirsiniz enjektör temizleyiciler de bu konuda faydalı olacaktır zaten araç ısindiginda ses kendiliğinden azalir Keyifli forumlar.. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi