Ön panjur nikalaj ve kolçak ... kolçak çok uyumlu oldu ister vida atın ister güçlü bir çift taraflı bantla tutturun.. alt ayagı i20 ye özel ayak...tavsiye ederim..
1 ay önce aracıma aynı kolçaktan taktırmıştım 2 hafta sonra kırıldı. çok dayanıklı değiller fazla yüklenmemenizi tavsiye ederim
Yorumlar için teşekkürler... kolçak uyumlu ama dediğiniz gibi tam güven vermiyor. fotoğrafta gözüküyorsa iç taraftaki bardakliga bir aparat yaptik ucu kolcagin altına uyumlu oval yaptik deri kapladik kolçagin baskı yükünü ona bindirdik esneme yapmiyor inşallah kirilmaz )
Bende geçen yıl 2013 Yeni i20 me bayağı bir şeyler yaptım , bunlardan bir tanesi de kolçakdı ( sattığım Astramda vardı alışkanlık vardı) bilmiyorum sizinki nasıl , benim aldığımın üstü üniversal , ama ayak kısımı tam i20 nin orta konsolun şaft tarafına oturacak şekildeydi , ambalaj içinden çıkan 4 adet siyah civatayı attırdım konsolda büyük bir zedelenmeye yol açmadı ama ayağı sağlam tuttu , birde benim kolçağın alt kısımında civatalı ayar makanizması var alttan yüksekliğini ayarlama ve alttan destek anlamında çok faydalı , ayrıca ayağın yapısındaki plastik çok sağlam bir madde arkadan çocuklar abandığı halde şu ana kadar bir sorun çıkmadı , daha sonra otomakılıf.com dan özel sipariş kılıf diktirttim şimdilik bir eksiği kalmadı , sizde güle güle kullanınız.
Hyundai i20 Kolçak Adaptörü - otoavm.com Kolcagin dediginiz gibi ustu universal alt ayagida linkteki aparat . uyumlu oldu 2 Vida attik arkaya esneme hic olmasin diyede yukarida bahsettigim bir parca yaptik one insallah sorunsuz kullaniriz
Bu kolçakların sabitleme kısımları genelde plastik oluyor dayanıklı değiller. Birde sabitleme yerinin PVC olanları var onlar bir nebze daha dayanıklı; buna dikkat etmek gerekli ...