Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

beyaz eşya alacaklar

'Sohbet' forumunda tonmaister tarafından 1 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Değerli forum üyesi arkadaşlarım benim gibi mağdur olmamanız için dikkat
    <DIV id=sacikla>29 Ocak 2011 günü montajı yapılan Ariston’un son model çamaşır makinesi arxgd 129 30 Ocak 2011 günü pat diye bir ses çıkararak çamaşırları da içinde rehin bırakarak bozuldu. Dün akşam müşteri hizmetlerine saat 22.30’da not bıraktım dönen olmadı. biraz önce kendim aradım servise yönlendirdiler.

Serviste ben 18’de işten eve döndüğüm için gelemiyor. Çünkü mesaileri bitiyormuş ve işten izin alın diye akıl veriyor bir de. Ne biçim bir müşteri hizmetleri anlayışı! Üstelik ben makinenin tamamı ile değiştirilmesini istiyorum. Tamir edilmesini değil. Bir günde bozulan makineden bir daha hayır gelir mi? Üstelik tamirli cihaz isteseydim gider daha ucuza 2.el alırdım. ayrıca bozulan kartın yüksek voltajdan yandığını söyleyip parasını önce benden istediler.daha sonra bir kerelik bizden olsun dediler.(kart 300 tl civarındaymış)evde çalışan onca cihaz varken sadece çamaşır makinesine yüksek voltaj gelmiş. her neyse fazla uzatmayayım kaymakamlıkta il hakem hayatine cihazımın yenisiyle değişimi yada para iadesi için müracatta bulunuyorum sonuçlanınca size durumu bildiririm.bu gibi sorunlar yaşayan kimse varsa lütfen bana bir yol göstersin.teşekkürlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun, ama değişim için aynı arızayı 2, farklı arızalarıda 3 kere yapması gerekiyor diye biliyoorum
    asıl önemlisi her yerde satış ve servis noktası oolan yerli markalar varken neden gidip ariston aldığınızı merak ettim, çok mu ucuzdu? kendim ettim kendim buldum misali olmuş gibi

3. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir hafta olmamış, kesinlikle değiştirilmesi ya da iade alınması gerekir ve bu tür eşyalarda teknik hizmet çok önemli. Millet yerden yere vuruyor ama 4-5 seneönce uzatılmış garantiyle birlikte aldığımız Arçelik'lerde tık yok. Bir kere çamaşır makinesinin açma düğmesi bozulmuştu, akşam saat 7-8 gibi gelip ücretsiz değiştirmişlerdi ki çoğu servis buna kullanıcı hatası derdi.

Düzenleyen : tahrikk

4. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun bey sormayın kaç gündür kendime çok kızıyorum o kadar firma içinden gidip böyle bir cihaz aldığım için

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    canınız sağolsun, üzmeyin kendinizi
    ama bu size ders olsun derim, problem çıkarmaya devam ederse 2.el dükkanlarına satar daha bilindik bişey alırsınız

6. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim bu durum olursa ilk yıkamada makinesi bozulup 2. ele satan kişi olarak tarihe geçeceğim

7. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ayrıca makineyi kampanya var diye aldım. (950 tl)kampanya var diye sizde benim düştüğüm hataya düşmeyin bilindik markalardan şaşmayın

8. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Normal fiyatı ne kadardı? Bana bayağı ucuz geldi. Herhalde plastik kazanlı olanlarından almışsınız.

9. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    normali 1150 imiş ama şimdi bana yenisini 500 verseler almam kedi pilavı bir kez yer.

10. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aristondan uzak durmak lazımmış

11. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun. Ben markadan önce servisini araştırırım her zaman. Çünkü hepsi zaten marka elektronik eşya arıza yapma olasılığı var fakat hangi servisin daha yoğun ilgili ve hizmet anlayışı içerisinde olduğunu bilmek gerekiyor.

12. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısınız ibrahim bey
    buda bize ders oldu.

13. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    çok geçmiş olsun..iade hakkınızın olduğunu düşünüyorum..iade edin bence gidin bosh- arçelik felan alın bari

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    15 Gün İçinde İade Etme Hakkınız Var..
    Geçmiş Olsun..
    Şikeyetvar.com A Mesaj Atın Geri Dönüş Kesinlikle Yapacaklardır

15. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    geçmiş olsun. kesinlikle peşini bırakmayın ve yenisiyle değiştirin yada iade edin. ablamlarında buzdolabında benzer bir sorun oluştu, değiştirdiler. üstelik 5-6 ay kullandıktan sonra.

Düzenleyen : Tülin

16. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,981
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu konuda arçelik beko üzerine tanımam. Beko çamaşır makinemi sıfır aldım, kutusu ile 1 yıl saklandı, 1 yıl sonra ilk kurulum ve garanti için servisi çağırdım. Gözle çok zor fark edilecek bir defo buldular ve ürünü götürdüler. Ertesi gün aldığım makinenin üretimi durduğu için 1 üst modeli ile geldiler :)

Düzenleyen : Serdar

17. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok geçmiş olsun.Ben olsam arçelik alırdımArçelik gerçekten sağlam.Ama paraya kıyarsam Miele alırım.

18. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim buzdolabım 7 sene balkonda durdu.6.5 senedirde tıkır tıkır çalışıyor

19. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    manisada vestel fabrikasında çalışan akrablarım var, vestel alma da ne alırsan al diyolar. bi de sırasıyla bosch-arçelik-beko alınabilir diyolar.
    Düzenleyen : murat_dastan

20. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    öncelikle geçmiş olsun. ancak makinenizin başına gelen bu olayı abarttığınızı düşünüyoum. beyaz eşya aldığınızda fabrikada ürünler test edlip bu şekilde paketlenirler. siz ilk çalıştırmasını servis aracılığı ile yaparsınızki bu süreç garantinin başlamasına vesile olur. uygun olmayan kurulumdan oluşan hata ve hasarlar müşterinin olur. arıza durumunda yetkili servis gelir ve sıkıntıyı giderir. cihazın tamiri mümkün değil ise ancak birebir değişim yada üretilmiyorsa bir üst model ile değişimi yapılabilir. yani siz hemen arızalandı diye değiştirin diyemessiniz ki bende diyemem zira tecrübem ile sabit. zaten değişitirme durumunda üreticiler isyan eder çünkü piyasada iade alınan ürünlerden geçilmez. ariston marka çamaşır makinem var belki 10 seneden beri kullanıyorum. garantisi dolduğundan her türlü arızası için piyasada bol yedek parça temin edebiliyorum. hatta artık dış sacı pas tuttuğundan sarı folyo ile kapladım ve halen kullanıyorum.
    bu anlattıklarım sadece benim şahsi görüşüm olup empati kurmanız ve üreticinin yerine kendinizi koyup düşünmeniz konusunda ricamdır.
    yasal yollar size açık ancak mahkemeye gitsenizde bişey iddia edemessiniz. öncelikle valilik makamında tüketici heyetine gitmeniz gerekir. çünkü ilçelerin tutarını aşıyor makine bedeli ayrıca tüketici hakları olduğu gibi satıcılarında korunması adına oluşturulmuş maddeler var.
    saygılarımla.

Bu Sayfayı Paylaş