Sıvı Gres Kulllanım Alanları Kapı civataları, dişli çarklar, çark zincirleri, tel halatlar, raylar gibi yüksek basınca, darbe ve titreşimlere maruz kalan parçaların yağlanmasında Esas Kullanıcılar Oto tamirhaneleri, Kamyon tamirhaneleri, Atölyeler, Yüksek inşaatlar, Derin inşaatlar, Büyük tamirhaneler, Arazi araçlarının tamirhaneleri, Tesviyeciler Ürünün Avantajları Yüksek polimerize, sentetik uzun ömürlü gres yağı Mükemmel yapışma Mükemmel esneklik Pasa karşı etkin koruma Teknik Bilgiler Dayanıklılık gösterdiği ısılar: -35 °C den +200 °C kadar Özellikleri Su, tuzlu su, bir çok çözelti ve asitlere karşı dayanıklılık Silikon, reçine ve asit içermez İşlem Uyarısı Tüp kullanılmadan önce çalkalanmalıdır
Abi saolasın.Sunroof raylar vs için bundan mı kullansak silikon spreymi?Kafam karıştı kimi bunu kimi silkon spreyi öneriyo sunroofcuya sordum yağ tabancasında hangi yağ varsa onu sıkıyorum dedi
Ben Olsam Sıvı Gres Kullanırım. Slikon Sprey Biraz Daha Lastik Yerler İçin Kullanılmalı.Mesela Sunroofun Contaları İçin Soruyorsanız Slikon Sprey Derim Ama Kızak Mekanizması İçin Soruyorsanız Sıvı Gres. Kesinlikle Ve Kesinlikle WD-40 Kullanmayın WD-40 Pas Çözücüdür.