Fren Balata Temizleyici Kulllanım Alanları Fren ve debriyaj tertibatının yağlardan arındırılması ve temizliğinde Esas Kullanıcılar Oto tamirhaneleri, Atölyeler, Arazi araçlarının tamirhaneleri, Kamyon tamirhaneleri, Otobüs şirketleri, Nakliyeciler Ürünün Avantajları Frenlerin eşit etki etmesini sağlar Fren ve debriyajdan toz,sıvı ve katı yağ, kir kalıntılarından hızla temizlenmesini sağlar Paslandırıcı etkisi yoktur FCKW, CKW, Kurşun, Kadmiyum, Aseton, zehirli ve eritici maddeler içermez
ben mangalda reşo yakıtı veya diğer adı ile osmanlu ocağı yakıtını kullanıyorum şişesi 1 tl döküyorum için için yanıyor odun kömür tutuşuyor sonra hunharca şaç kurutma makinesi ile dalıyorum
Berner ve teresonu balata spreyinde tek geçerim kendi işyerimde bu ikisinide kullandım çok memnunum gerisi fos çoğu iki sıkımda bitiyor berner ile tereson şişe boşalana kadar gidiyor yani verilen paranın hakkını veriyor açıkçası
müstakil evin tadını çıkartıyon tabiki senin eve çok benzeyen tek katlısını düşün birde şimdi oturduğum 8. kattaki dairedeki halimi düşün ve acı bana müstakil candır cann