herkese ii akşamlar. benim2009 1.4 expo eram var araç 30 binde... 25 binde brc lpg taktırdım.. 1 haftadır araç dizel gibi gıorgır sesli çalışıyor.. sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? lpg mi yoksa siboplar mı yada ne? cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler... saygılar.
google da bile birşey ararken uygun anahtar sözcükleri yazamazsan sonuç çıkmaz.. benim anlamadığım, benim forumda arama yapmadığımdan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz çok ilginç.. belli ki uygun kelimeleri yazamadım.. hadi ben sitem ettim ya siz? hemen yermişsiniz, siteme sitemle cevap vermişsiniz.. cevabın özü de sanırım şu: ' hazıra konmayın be kardeşim! arayın forumu azcık...''' google da bile aradım, burası forum ya hani, hyundai, belki hemen ortak probhlemi olan biri vardır dedim ama neyse..... sizin siteminize cevap yazarken bile arama yapıyorum error diyor... İLGİNÇ!!!
dostum, enjektör sesinden dolayı biraz daha sesli çalışması normal. özellikle kaputu açınca daha çok farkediliyor. ayrıca momorda rölantide bir titreme silkeleme varsa, buna bağlı olarak daha çok ses çıkıyorsa, lpg rölantisini ayarlatmak lazım. ama ilk dediğim gibidir sanırım. çık çık çık diye enjektör sesi gelir. eğer öyle değil diyorsan bi göstermek lazım ustaya. teknik olarakda bir bilgim yok.