Arkadaşlar benzini nereden alıyorusunuz en kalitelisi sizce hangisi sizce ben Petrol Ofisinden alıyorum peki siz aracım ıcın en ıyısı almam ıcın yardım edermısınız?
Forumda buna benzer bi konu vardı galiba... ben hep shell'den alıyorum bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
aracının Dizel olduğunu varsayarak aşağıdaki deneyimi paylaşmak isterim. Yıllardır opet'den mazot alıp kaliteli yakıt kullandığımı düşünüyordum ki Total'den dizel alana kadar. Tek kelimeyle aracın sesinden tutunda çekişine kadar herşey baştan aşağı değişiyor. Total Card ile de her yakıt alımında %5 indirim. (4.31 TL'lik mazot. 4.09 a gelmiş oluyor) reklam yapmış gibi oldum galiba ama gerçekler benim bakış açımdan aynen budur
akılı kelden benzini Shell den demişler ) ama ben petrol ofisinden yanayım aslında merkezi yerlerde olan istasyonlar en güvenilir yerler benzin yada mazotun kalitesinden önce doğru litre koyduklarından emin olmak lazım
yakıt tasarrufu da çok önemlı bence bi okuyun baya işe yarıyo Yakıt tasarrufu sağlayan sürüş ve bakım alışkanlıkları - Oto Haberleri - Oto Bilgileri - Tasit.com ayrıca bende totaldan alıcam bugun bakalım arabının sesı değısıyo demıssınız farkedıcek mı
shell den şaşmayın dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin bir shell istasyonu mutlaka bulursunuz ve fomula 1 e sponsor
Bonus olarak kartınıza yansıyor. eskiden yapi kredi opet word kart kullanıyordum. Aylık yakıt alımım 1000 TL üzeri olmadığı için %3 bonus kazanıyordum. TEB'de böyle bir kısıtlama yok. TEB Total kart diye bir kart çıkarmışlar. Her almış olduğunuz yakıt için %5 bonus veriyor. Kaynak Link: TEB Total Card | Bireysel | Türk Ekonomi Bankası
Farklı bir başlıkta GRAFT isimli arkadaşımızın Total için yaptığı yorumu aşağıda bilgilerinize sunuyorum. : )
Onemli olan aldiginiz istasyondur. Ozellikle firmalarin islettigi, bilindik istasyonlarda hile hurda daha az olur. Dizel iken total-shell takilirdim. Lpg ye gectigimden beri, opet (lpg yi takan servis tavsiye etti, ancak ciddi suphelerim var ama deniyorum), bp (%7civari indirimim var yil sonuna kadar oncun agirlikli olarak bu marka) ve shell in gazlarini kullaniyorum. Ama egilimim shell tarafinda...
tabı senelık kart ucretı yansıyında aynı seye gerı donuyor yanı fazla yakıt tuketmıyorsan tıcarı olarak calısmıyorsan gerek yok
Yıllardır tecrübe ederim nerede ise her yıl en az ik defa bazen üç defa hiç bir zaman opetten daha uzun km yapan bir firma görmedim performans olarakta hep opet daha iyi olmuştur.Bunlar benim kendi testlerim sonucunda bariz bir şekilde şahit olduğum durumdur ve defaatle yaşadığım şeydir asla opetin performansını ne shelde ne totalde po ne pb de alamadım ve hep daha az km yaptırmıştır ayrıca opetteki denetim de diğer firmalarda yoktur bırakın yakıtını istayonlardaki tuvaletleri bir en ufak temizlik eksik olsun tek bir şikayete bakar ikinci gittiğinizde ya tuvaletler tertemizdir yada istasyonun ismi değişmiştir ki bunada benim şikayatim sonucu şahit oldum.kötü yakıt kötü hizmet ve pis tuvalet istasyonun bayiliğinin iptali demektir.
Bu muhabbet Fenerbahçe-Galatasaray yada BMW-Mercedes yahut AMD-INTEL vs. muhabbetine benzemiş En iyi yöntem deneme yanılma.Kimi yakıt kimi arabaya iyi gelmiyor.Ben aracıma Moil ipragazdan lpg alıyorum.Gayet memnunum.Kimi arkadaşlarımda Opet aygazdan memnun. Dediğim gibi alırsın bir depo denersin.Memnun kalırsan devam edersin.Yok yaramazsa başka bir yere geçersin.İlla şu yada bu marka iyidir gibi birşey söylemek yanlış olur.
şimdi sen neden böyle kızıyosun kı ben fıkırlerı merak ettım ve ben bp shell opet mılangaz hepsını denedım ama hepsıde baska acıdan iyi kararısızım atar gider yapma