İyi günler arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum biraz araştırma yaptım bulamadım. Sıralı Sistemlerde motoruilkçalıştırdımızda malumunuzbenzin ile çalışıyor ve motor ısınana kadar benzin yakıyor. Peki bu yakılan benzini en aza nasıl indirebiliriz?
kolayı var hiç benzin kaybınız olmayacak bir yöntem kontağı çalışmadan önceki seviyeye getirin ve sıralı sistemin şöför mahalinde olan düğmesine uzun basın 5 6 saniye kadar otomatikman gaza geçecektir ve öyle çalışacaktır ha tavsiye eder misin dersen kesinlikle etmem
ayardan geçiş ısısını 25 dereceye düşürürseniz yazları için daha çabuk geçer. kışın bence en az 30 olmalı.
Evet bu yöntemi duydum ama Sıralı sistemin mantığına aykırı zaten sıralı sistem motor ısınmadan LPG göndermeyerek motoru koruyor ve bu özelliğiyle öne çıkıyor diye biliyorum. Zorda kalınmadıkça yapılacak bir uygulama değil fakat akılda tutulması gereken bir bilgi. Benim sorum bu geçişi en kısa ekonomik şekilde nasıl sağlarız?
mevsimsel ayarlamalar yaptıracaksınız o zman mürsel beyin de dediği gibi yazları 25 kışları 30 tercihi size kalmış tabi
25C de sorun olmuyormu peki yani neden yazın 25C de kışın 30C sonuçta biri 25C de biride 30C de LPG yakmaya başlıcak yaz kış farkı nedir?