aracım benzinden gaza geçerken sürekli stop ediyor. hatta bu bazen 3 kez ard arda oluyo.ustaya gösterdim ayar yapılmamış dedi bir ayar verdi. bu kez ışıklarda stop etmezmi anlıyacağınız trafiği birbirine kattım.
ali rıza bey. bende de bi ara yapıyordu. brc servisine gidip sigorta kutusundan bir işlem yaptırın. işlemi zaten onlar bilirler. ben bu işlemi yaptırdıktan sonra bir daha sorun yaşamadım. iyi geceler...
Bu Lpg sorunu adamı öldürür valla.Bana aracımı bile sattırdıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
veysel bey size bişey sormak istiyorum acaba d. bakırda brc servisi bi tanemi.? ben çok yakıyor diye gittim birisine ayar verdi. önceden zaten stop ediyordu şimdi daha fazla yapıyor. şaştım kaldım vallahi.
brcnin yetkili servis listesinde bikaç tane yazıyor. ama ben sadece zeynel ticarete gittim şimdiye kadar. teknik lpg de var diye biliyorum. bi göstermeni tavsiye ederim. hatta sonucu paylaşırsan sevinirim. şimdi çıkmak zorundayım. herkese iyi geceler....
katkılı gaz kullandığım doğru filtreleride 5000 kmde ike değiştirdim. şimdi araç 10 bini geçti.ama ben katkılı gazda şunu gördüm filtreler çabuk gider ama arabanın çekişi bir başka olur diğer gazları doldurduğumda araba gitmiyor.
benim erada sabahları soğuk havalarda bir kaç kez stop etmişti, BRC servisine gittim motor ısınmadığı için stop ediyor denildi.. ısı derecesini yükseltiler.. bu seferde lpg geçiş süresi çok uzun oldu baktım benzin dayanmıyor gidip ısıyı tekrar düşürdüm.