Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

benzinde stop ediyor

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda ukalaboy tarafından 7 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşlar herkeze slmlar..

Benim sorunum aracım benzinde stop ediyor gazda herhangi bir sorun yok rölanti ayrı gazda hep 1000dewirde ama benzine aldığımda stop ediyor.. ayak gazı weriyorum sorun yok sonrasında ayağımı gazdan çekince yine stop ediyor.. aracın benzinde hareketinde de sorun yok gaz yemesi felan güzel rölanti problemim var.. neder yapar bunu daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? yardımlarınızı bekliyorum..

1.3 Karbüratörlü 98 accent..

2. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabanın benzinde ısınmasını bekle ısınmadan benzine geçirirsen çiğ yakar ve stop eder ama azcık gaza bas benzinde iken ondan sonra daha stop etmezhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kardeşim araç ısındıktan sonra yolda giderken benzine alıyorum ilk marşım gazda zaten.. durdurma beni diyo resmen araç durduğumda stop ediyor.. stop ettiğinde yine benzinde calışıyor ancak sürekli ayağımla gaz vermem lazım gaz verme eylemini kestiğimde yada yolda seyir halindeyken boşa attığımda yine stop ediyor..

4. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Aracınızın benzindeki rölanti ve hava ayarını tekrar kontrol ettirin. Sorununuz sanırım basit bir rölanti ayarsızlığı...

5. Misafir

Misafir Guest

Aracınızın benzindeki rölanti ve hava ayarını tekrar kontrol ettirin. Sorununuz sanırım basit bir rölanti ayarsızlığı...[/QUOTE]

Katılıyorum, yada karbiratör bir yerden hava alıyor olabilir...

6. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bi lpgciye götürüp göstereyim bayramdan sonra ama bu durum gercekten canımı sıkıyor.. benizin otomatiğinden yapar mı peki bunu? yada şöyle sorayım benzin otomatiği gitmiş ise benzinde çalışmaya yol almaya devam eder mi araç?

7. vilemsan

vilemsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım bende 97 broadway vardı ve gazlıydı arabayı 6 ay hiç benzine almadan gazla kullandım aynı sorunu bende yaşadım işine çok güvendiğim bir bir ustam var tek sorunun aracı sürekli gazda kullanmamdan dolayı karbüratördeki contalar kurumuş komple karbüratörü temizlettirip yeni contalrı taktırdıktan sonra arabayı satana kadar yolda bile giderken arabayı benzinden gaza gazdan benzine geçirebiliyordum...

8. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Benzin otomatiğinden yapması zor. Zira benzin otomatiğinde sorun olsa idi, seyir halinde de tekleme yada gaz yememe gibi sorunlar olurdu. LPG ustasının yapacak herhangi bir şeyi olduğunu sanmıyorum. Zira sorununuz benzinde. Bu nedenle karbüratör ayarı yapan herhangi bir yerde sorununuzu halledebilirsiniz.

9. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    peki teşekkürler bilgiler için bayramdan sonra bir götüreyim bakalım karbiratör temizletmekle kurtulcak mı..

Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun...

Bu Sayfayı Paylaş