Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Benzinde sabahları tekleme

'LPG Sistemleri' forumunda ressamyuva tarafından 30 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Arkadaşlar aracım Accent 99 1.5 gls normal sistem lpg var benzini sadece sabahları aracımı çalıştırırken kullanıyorum arkasından 1 dakika içerisinde lpg ye geçiriyorum.Havalar soğuyalı aracımı çalıştırdığım da benzinle çalışırken rölantide normal çalışıyor fakat aracımı yürüttüğümde gaza bastığımda kesik kesik gaz yiyor motor biraz ısınana kadar düşük devirde gaz verip ilerlediğimde kesik kesik çalışıyor sanki gazı yemiyormuş gibi benzin bitiyormuş gibi yapıyor lpg ye aldığımda bunu yapmıyor aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
    Kendi kendime benzinde kullanmadığım için belki benzin sistemi kurumuştur diye aracımı 10 km civarı kullanıp ertesi gün çalıştırdığımda yine aynı şeyi yaptığını gördüm sizce neden olabilir görüş ve önerilerinizibekliyorum

2. Misafir

Misafir Guest

Jigle devresi arızalı olabilir, devreye girmiyorsa araç fakir karışım yapar ve zorlanır...

3. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Arabaya takılan lpg sisteminde rölanti pompasına gelen hava borusu var onun üzerine bir ayar vanası koyuyorlar ben yazın onu lpg deki rölanti ayarsızlığından dolayı biraz sıkarak ayar yapmıştım ordan olabilir mi acaba

4. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    AYAR YAPTIR. Eğer daha ayrıntılı bilgi istiyorsan benim attığım mesajlardan birisinde çok ayrıntılı açıkladım. Onu bul. Parçaları ellemeden önce AYAR YAPTIR. veya GAZSIZ FUL BENZİN KULLAN. SORUN 2 GÜNDE BİTERSE BU SEFER KESİN AYAR YAPTIR.

5. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    abi ayar yaptırmaya götürüyorsun adamlar yok şurdandır yok burdan sıralı taktır diyorllar sorunun kaynağını buldum rölanti pompasına gelen hortumun üzerindeki ayar vanasındanmış onu açtım düzeldi

Bu Sayfayı Paylaş