aracım 93 model hyundai excel araç gazda sorunsuz çalışıyor ama benzinde çalıştıramıyorum benzine geçmek için vites boşta deviri yükseltiyorum sonra benzine alıyorum pompalıyorum stop edecekken tekrar gaza alıp devir yükseltiyorum sonra tekrar benzine alıp pompalıyorumbu işlemi bazen 10 defa yaptıktan sonra benzine geçiyor bazende 5. seferde. sonra araç benzindeyken stop ediyorum bikaç dk bekliyorum arabayı çalıştırıyorum eğer gaz pedalına basarsam çalışmıyor anca gaz boştayken çalışıyor ama sonra gaz pedalına dokunur dokunmaz geri stop ediyor. bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar karbüratörde pislik falanmı var ama öyle olsa gazdada yapar diye düşünüyorum tam çözemedim işte.
Arkadaşım Oncelikle Senn Sorunn Bi Benzeri Bnde Var. Bnm Arabada Bnzinde Gitmiyor . Arabayı Bnzinde Bırakınca Sbah Çalıştıramıyorum . Araç Bogulma Yapıyo. Muhtemelen Sorunlarımz Aynı . Ya PomPa Fazla İsiyo Yada Enjertorler Fazla Yakıtı Depoya Geri Gondermeyip Motoru Boguyo . Ben Enjektorleri Daha Yeni Temizlettim . Ondan Sonra Oldu . 4 sorundan biri olabilr 1.Bnzin Pompası 2.Enjektorler 3.Benzin Filtresi 4.Hava Akış Debimetresi .
gitmediğim yer kalmadı ama direk şurasında arıza var diyen olmadı sorun gayet açık ve net ama problem kaynağı bi türlü netleşmiyor.
Sonucta Kapalı Bi Kutu . Araştırmadan Olmuyo . En Olmadık Yerden Çıkıyo . Kesin Bişe Kimse Soyleyemiyo .