Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BENZİN VE LPG DE TEKLEME SORUNU

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda Hasansan tarafından 5 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Hasansan

Hasansan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    hasan sandık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Herkese merhabalar,

Öncelikle ya bu soruna bir çözüm bulacağım yada bu arabayı satmak zorunda kalacağım,

Bende 2000 model accent yumurta kasa araç var arabayı soğuk havalarda zorda olsa çalıştırıyorum benzinde bir 10 dk benzide ilerlediğimde araç gaz yemiyor devamlı silkelenme ve tekleme yapıyor boşa aldığımda araç stop ediyor bu birinci sorun ikinciside lpg ye aldığımda yine gaz yemiyor tekleme sorunu yapıyor gaza aşırı basmassam yada devir düşerse stop ediyor bende debriyaj ve gaz pedalı ile devri yükseltip durmamaya çalışıyorum 2 km sonra araba lpg de normale dönüyor hiç sorun yok şimdi lütfen bana yardımcı olmanızı rica ediyorum araçta ne gibi problemleri olabilir arabayı aldığımda 3 ay önce bakıma sanayide soktum filitreler falan yağ hepsi değişti yardımcı olmanızı ne yapmam gerektiği konusunda tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum.

Saygılarımla,

2. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Konu başlığı forum kurallarına uygun değil kuralları gözden geçirin. Arama yapmadan başlık açmayın. sorununuzu mevcut başlıkları gözden geçirip ilgili konudaki çözüm yollarını değerledirip ona göre yine aynı konu altında sorunuzu sorabilirsiniz.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş