Arkadaşlar daha lpg de ilk depomu bitidim 32 lt gazla şehir içi 310 km yol yaptım ama başka bir şey dikkatimi çekti benzim depom yarım deponun çok az üstündeydi şimdi yarım depo çizgisinin çok az altında 2 hafta oldu kit takılalı her gün 3 kere marşa basmışımdır tabi kısa mesafeler tahminim 10 ila 15 liralık benzin yedi tab,i 12 km de benzinle ayrıca yol gittim bu normal değer midir ?
Aracın en çok yaktığı zaman benzinle çalışıyo O yüzden benzini biraz fazla azaltmış olabilir.Birde sıklıkla kontak kapatılıp açıldığında bu sarfiyat yüksek olacaktır.Ben şimdiye kadar 80tl lik falan gaz harcadım 10lira benzin yedim.Tamamen kontak açıp kapatmaya bağlı
Bende yeni lpg taktırdığım için tam olarak bilmiyorum ama benimkide o civarlarda yaktı mantıklı olarak düşündüğümüzde değerler normal gözüküyor.Sizde sağolun
normal değerler sizin kullanımınıza göre .. tek marşla 310 km yol gitseydiniz nerdeyse hiç benzin tüketmeyecektiniz
Arkadaşlar bu ay tam hesabı yaptım. Şehir içi kullanımla 38 Litre gaz + 4 Litre benzinle 370 km yol yaptım. Maliyeti ise 75 TL + 15 TL = 90 TL .....
lpg normal (19 kuruş)ama benzin tüketimi fazla gibi geldi. ben ayda 900 km yol yapıyorum 20 tl lik benzin yakıyor Düzenleyen : batuhan3000