Arkadaşlar mrb aracımın şamandıradaki sarı olan filtresini değiştirmek istiyorum ama bir türlü bulamadım nerden bulabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Filtrede kısmi değişim oluyor muymuş , eğer piyasada veya serviste bulamazsan , komple değişime gidicen. Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi
Lavoba açıcı ile temizliyorlarmış videolar falan var sizce sıkıntı olurmu kostik temizleyiciler SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir temizlik yöntemi duymadım ve nasıl sonuç vereceğini de kestiremiyorum. Bir kere lavabo açıcı yerine tiner veya solvent gibi sıvıların daha iyi temizleyeceğini sanıyorum , petrol türevi artıkları en iyi bunlar çözer diyorum. Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi
Bilemiyorum artık , geçen benim biraderin Torosu tamire verdik , usta karbüratörü söküp atacağım tinere bir gün kalacak sonra temizlik tamam dedi , araba 10 yıldır benzinle çalıştırılmamış hep lpg ile çalışmış çünkü.