Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

benzin pompasının sesi yüksek gelmesi

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda alikemal tarafından 14 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. alikemal

alikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benzin pompasının sesi dünden beri yüksek geliyor, sebebi konusunda yada nasıl giderilebileceği konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar.Araçta Lpg var.4-5 defa benzin pompası değiştirdim, bozuldu cünkü benzin seviyesi ceyrek ustu olmalıymıs. bu defa hep ceyrek ustu tuttum fakat bu defa da ses yuksek gelmeye basladı.

2. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    üstat tahminimce benim başıma gelen senin başına da gelebilir.pompada bir filtre var o tıkanırken sesi yükseliyor resmen ötüyor pompa bence bi söktürüp baktırın eğer o tıkandıysa deponun boyası dökülüyordur bir temizletin.Ben 3 4 kere temizlettim tekrar tekrar tıkanınca en sonunda depoyu değiştirmek zorunda kalmıştım.Umarım sizinki basit bir sorundur.

alikemal bunu beğendi.
  3. çaykara

çaykara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Sinan KUZU
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    aynı sıkıntıyı bende yaşadım. ustam pompadaki filtre tıkalıdır dedi söküp baktık pek de bir şey yoktu.tekrar monte ederken motor kısmının şaseye deymeden(conta üstüne tam oturtarak) monte etti ve o rahatsız edici vınlamadan kurtuldum.ayrıca 50 tl ye bir zamanlı röle taktı.araç ilk çalışmadan sonra, 2 dk sonra benzin pompasının elektriğini kesiyor. lpg li araçlarda bu sorun çoğu zaman ortaya çıkıyor.istersen motor şaseye deyip deymediğini bir kontrol ettir.kolay gelsin..

alikemal bunu beğendi.
  4. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    merhabalar
    benim araçta da sabah ilk çalıştırmalarda arabanın altından homurtu şeklinde bir ses geliyor. araba çalışınca kesiliyor. acaba bu ses benzin pompasından mı geliyor? şimdi içime bir kurt düştü.

Bu Sayfayı Paylaş