Hyundai admire aracim var tekleme sorunu nedeni ile mardin hyundai yetkili servise gittim enjektör lerin tikali oldugunu vede depo ici yakıt pompasinin randimansiz çalıştığını soylediler bende tamir etmelerini istedim. Kayit yaptırır ken aracimin lpg li oldugunu soyledim. 450 tl karşılığı yakıt pompası degisti. Servisteki yetkili pompanin garanti kapsaminda oldugunu iletti. 6-7 ay sonra aracim tekrar ankarada arızalandı yetkili servise gittim bana yakıt pompasinin arizalandigini soylediler bende yakıt pompasinin yeni takıldığını garanti kapsaminda degistirilmesini istedim. Ankaradaki servis sizin aracınız lpg li pompa garanti dışı kaldigini 450 tl karşılığı degistireceklerini soylediler. Bu nasil istir ilk taktirdigim zaman aracimin lpg li oldugu belli servisteki yetkililer neden başta soylemedi. Bende sinirlendim sanayiden 65 milyona yan sanayi taktirdim 7 aydir sıkıntı yok keşke ilk başta yapsayfim.
Sorununuza garantı kapsamında cozum bulmanız zor cunku yakıt pompasının yanma durumunu sıze soyle ızah edeyım. "0" km bır arac alın depoyu dıbıne getırın. Lpg de nasılsa gıdıyor dıye sureklı ısık yansın ve ayda 20 lıra benzın atın muhtemelen sıcak bır memlekette 1 ayda yakarsınız pompayı. Benzın pompası benzın ıle sogutma saglar ve servısler lpg yuzunden pompa yanmasına cok sık rastladıkları ıcın garantıye sokmazlar. Sımdı sız yan sanayı pompayıda bu sekılde kullanırsanız onuda yakarsınız. Kendı aracım 2009 dan berı lpg lı orjınal pompası uzerınde kısın ceyrek yazın yarının altına ındırmemeye ozen gosterırım D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mardin servisinin önceki işi fiat tofaş servisi kimseye tavsiye etmem hiçte usta değiller C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok çok geçmiş olsun , bende ex aracıma lpg taktırdığımda bana çeyrek depodan aşağı benzinsiz gitme demişlerdi , benzinsiz kalan pompa intihar ediyor servisin size garanti verip sonra cayması da ahlaki değil. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bence olay bilincsiz kullanici rezaleti. 8 yildir lpg li arac kullanirim 1 kere pompam bozulmadi. Xd2 si olan bi arkadas var 4 ayda bir pompa bozuyor. Sebebi ise bitik benzin deposuyla lpg de gezmesi.
serdar abi lpg siz araçda az benzinle gezmek de sıkıntı teşkil edermi mesela 50 liralık alıyorum hep çeyrek depoyu biraz geçiyor onu bitene kadar kullanıyorum sonra tekrar alıyorum