Genelde lpg takan yerler yada halk arasında dolaşır bu laf lpg benzinden 1-2 litre fazla yakar %40 falan tasaruf olur diye. aracımda yol bilgisayarı var. Dün kastroya gittim geldim dümdüz yol yol bilgisayarı 6ile 6,5 arası oynadı. buna göre gazda en fazla 9 litre yakması lazım ama 9,6 gibi birşey yakmış bu tutarsızlık neden kaynaklanıyor olabilir.
bu verileriniz uzun yol verisi ise cok fazla ben uzun yolda 7_7.5 litre lpg yakıorum 1.3 admire ile sehir içinde yaz ayında 9_10 litre lpg yakıorum ayarlarınıza baktırmanız gerekli
Uzun yol maalesef 23 kurusa falan geliyor. İşte İstanbul'dan kastroya gittim geldim sizde yolları az çok biliyorsunuz.
Forumda okuduklarıma göre serdar abi bu konuda profesyonel. İzni olursa ziyaretine gitmeyi düşünüyorum.
şimdi uzun yoldan geliyorum 1.3 admire ile yol bilgisayarı 6,9litre gösterirken aldğım gaz 7.07 litre
O zaman çevre'ye gitmen lazım, regülatör basıncı düşmüş v.s. olabilir yada nozulları küçük gelmiş olabilir.
ölçümü neye gör eyaptınız aldınıgınız gaz 7,07.. Benim depo 30 litre tam bsoken dolduruyorum kaç litre aldım 28 30 neyse 30lt/300km yapıyorum(benzine geçene kadar gidiyorum) =10litre kabalama hesap bu