Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Benzin lambası

'Accent Forum - Club' forumunda havaci1 tarafından 21 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. havaci1

havaci1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese iyi akşamlar. 98 yumurta kasa 1.5 GL sahibiyim. Aracımın lpgli oluşundan dolayı benzin LPG göre taktir edersiniz ki az alıyordum çoğu zamanda benzini çok az kullandığım için benzin azaldığını gösteren uyarı lambası pek dikkate almıyorum tabi ki zamanla lambam uyarı vermemeye başladı.(yakıt göstergesinde E harfinin altındaki bölümde yanıp sönmeye harfin altındaki çizgide devamlı yanıyordu). Artık benzin azaldı lambası yanmıyor. Tabii düz mantık olarak oradaki ampülün arızalandığı düşünüp aracın ön bölümünü söktüm lakin yakıt lambasına 12 V gelmesine rağmen lamba yanmıyor aynı lambayı akü uyarı yerine taktım orada çalışıyor akü uyarı lambasınıda benzin bölümüne taktım oda çalışmadı yakıt bölümünde bundan sonraki aşamam sanırım yakıt deposundaki bulanan tahminimce şamandıra üzerinde bulunan bir sensör de bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

2. Misafir

Misafir Guest

Önce şamandırayı yerinden çıkartmanız gerekir, bu da hayli zahmetli bir iş, ayrıca çok da hassasdır şamandıranın içindeki devre..

3. havaci1

havaci1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bilgi paylaşımınız için teşekkürler. Sizde sanırım benim gibi düşündünüz arızanın gidişatı konusunda. Bu uyarınızdan sonrada sanırım şamandıraya hiç el sürmeyeceğim...

Bu Sayfayı Paylaş