arkadaşlar 2001 hundai aracım var benzin lambası yanıp sönüyor tabiki benzinim az kaldı bu ne anlamdır vede direklermi direklediği zaman kaç kilometre gidebilir
Aynen öyle ben i30'la benzin ışığı yandıktan sonra 47 km gitmiştim. Ama ışık yandıktan sonra kullanmak zararlı olabiliyor.
tamam kardeşim teşekkürler benim araç yeni aldım istanbuldan uzun yolda 250 tl. yakmış şehir içi ölçmedim ne yakması lazım normalde
Benim net bir bilgim yok Accent ile ilgili, kullanan üyelerimiz daha net bilgi verecektir. Forum içinde aratabilirsiniz aracınızla ilgili aklınızdaki soruları.
konya istanbul 670 km olması lazım 3,8 den benzin alsanız 66lt yapar şehirler arası 100 km de 10lt civarı birşey olur bana biraz fazla gibi geldi ama kullananlar daha iyi bilir.