arkadaşlar bizim pederin arabasına yalnışlıkla dizel çekmişleridi serviste tamir edildi benzin filtresi degişti ve depo temizlendi ondan sonra benzin ibresi benzin bittikten sonra içinde 30 tl benzin varmış gibi gösteriyor benzin ibresi benzin bitince e kıtmızı çizginin üstünde duruyor sizce sorun ne olabilir.
Siz tam ne sormuşsunuz anlayamadıkki.Şimdi benzin bitince 30 tl var gibi gösteriyo benzin bitince e çizgisinde duruyo ne demek
benzin bitince e çizgisinin üstünde duruyor yani kırmızı çizginin üstünde kalıyor kontagı kapatınca normal e ye iniyor
Ölçüm yapan alet biraz sorunlu. Admire var. benzin ışığı yanınca 20tl'lik benzin(yaklaşık 5lt) alıyorum. Kontağı açınca değişen bir şey olmuyor ama 20km gittikten yolda iken kalkıyor sönüyor. doğru göstermeye başlıyor. ama yüksek benzin alımlarında 10lt filan o zaman direkt kalkıyor. Ölçüm yapan cihaz yanlış takılmış olabilir. veya onunla ilgili bir sorun vardır. Servise giderek burayı düzgün yapmamışsınız, işçilik hatası var deyin. Benzin ölçüm cihazını da bozuk gösterip ödetmeye kalkabilirler. Belli de olmaz cidden bozulmuştur.
Milenyum ve admirelerin depo şamandarası aşağıya doğru daha yavaş iner. Sanırım deponun tabanının daha geniş olmasından kaybaklanıyor. Ayrıca şamandraları geç tepki verir. Az benzinle sert olarak keskin viraja girin. Depo 1/4 iken bir anda lambası yanıp sönebilir. ibre sıfır a düşer. Sonra eski şeklini alır.
arkadaşlar yardımlarınız içn teşekkür ederim sorun halloldu şamandıranın içine benzin kaçmış benzin boşaltıldı depo demirdi altı taşa çarpmış depoda egilmişti şamandıra o egilen yere degiyomuş depo düzeltildi şamandıra temizlendi sorun halloldu ilgilenen arkadaşlara teşşekür ediyorum
depo taşamı çarpmış yok artık, arazidemi kullanıyorsunuz hafta sonlarıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
köye giderken bir ara yol çalışması vardı geçerken altı baya sürtmüştühttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif
Benzinliğe gidip kavga edecektim. alıyorum sönmüyor, ibre hareket etmiyor. aracı çok kullanmıyorum. fazla benzin ile yatması iyi değil. o yüzden çeyrek depo ile bırakırım genelde. 5-10kere başıma geldi. sonra benzin aldıktan 30dk boyunca araçta idim. ağır ağır artınca anladım arabada bi şeyler olduğunu.