Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Benzin Göstergesi YaRdım....

'Accent Forum - Club' forumunda taybor tarafından 14 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bende accent crdi admire war mazot gostergesinde sorun war kendi kendine yeri deişio cogunlukla yarı deponun ustunde gozukuo ama arada sırada kendine gelio normale gecio mesela suan ceyrek depo benzinim war dune kadar normal gosteriodu ama bu sabah yine yarı deponun ustune cıktı şamandıradan olacagını sanmıorum cunku benzin yok depoda yarı deponun ustune cıkıcak kadar ama yinede emin olamıorum boyle bi sorunla karsılasan oldumu acaba bilgisi olan warsa yardımlarını bekliorum arkadaslar.
    Düzenleyen : taybor

2. skeskin

skeskin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    başıma gelmedi ama eğer bi sorun varsa sanırım yine de şamandıradan olabilir

3. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    sizin sorunun benzeri hararet göstergemde oldu sürekli kırmızıdaydı çözümü cok basit göstergelerin kendine ait şase kablosu var sol tarafta saklama kabının alt tarafında o kısımı elektirikci söküo yeni bi şase kablosu yapıo sorun düzelio benim harart göstergesi öle çözüldü sizinkide buna benzer bişey sanırım..ama samandıradan olma olasılığıda yüksek..

4. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aldıgım kişi şamandırayı deiştirdim ama düzelmedi dedi ne kadar doru dedi tabi bilemicem

5. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    şase kablosundan kaynaklanıyor. benim 1.3 accent aynı sorunu yaptı .servis hemen yeni şase kablosu attı düzeldi.

6. BURAK031

BURAK031 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    1,5 crdi 2003 ün mazot lambası nerede yanıyo, ben mazot bitecek diye alt çizginin üstüne gelince alıyorum yakıt. acaba E ye kadar düşüncwmi yanıyo yoksa benim ışık mı arızalı?

Bu Sayfayı Paylaş