arkadaşlar araçta hiç benzin yok buna rağmen kontağı açtığımda benzin fulle yakın gösteriyo park lambalarını yakınca benzin göstergesi sıfıra iniyor yani doruyu gösteriyor bu sorunu nasıl halledebilirim aslında benim için büyük sorun değil ama yinede tamir edip kusursuz görünmesini istiyorum
tabi tamir ettirmen iyi olur yoksa devamlı aklın benzinim ne kadar diye takılı kalır bir kısa devre varsa onunda bakılması yönünden iyi olur
şamandıra kısmına bugün baktım ve daha önce söküldüğünü farkettim siyah silikonla yeniden yapıştırılmış çünki kesin yanlış bağlantı var yarın halledicem inşallah
Deponun full göstermesi zenginligin işaretidir... ) geçmiş olsun şu şartlarda çok güzel bi sorun yaşıyorsunuz...
benzer sorun bende vardı ilk aldığımda arabayı bana öyle satmışlardı, bende arabada mazot var sanıp sürüyordum ta ki sol şeritte yolda kalana kadar, servise gittim dediler şamandıra bozuk değiştirdiler sorun düzelmedi bende başka bir ustaya götürdüm oda göstergeye baktı düzelmedi, sonra aynı ustaya tekrar gittim depo üzerindeki kablolar da oksitlenme var dedi temizledi ve düzeldi, servise tekrar gidip şamadırayı söktürüp iade ettim
ben arabayı servise bırakıp gittim, gittiğimde yarım depo gösteriyordu ibre, akşam almaya gittiğimde kapanmak üzereydi servis ve anahtarı aldım çıktım servisten, arabaya bindim kontağı çevirdim, o da ne yine yarım depo gösteriyor acayip sinirlendim yapan adam hiç mi bakmaz doğru gösteriyor mu diye 195 tl aldılar benden, 1 ay sonra müşteri hizmetlerine şikayet ettim, olay bu diye, sonra beni aradılar gittim yine servise, alın malınızı dedim şikayeti yiyince sesleri çıkmadı iade ettiler parayı