arkadaşlar, getz model arabamı ilk aldığımda benzin göstergesi E ye yakın bir yerde idi bende yarım depo benzin almıştım göstergenin ortasını biraz geçmişti. bu arada simit lpg tüpünü fulleyip bir kere bitirdim ve bugün tekrar fulledim fakat benzin göstergesi hala aynı yerde sıralı sistem ama hiç mi benzin kullanmaz, sanki benzin ibresi hiç değişmiyor gibi... birde kontağı kapattığım zaman benzin ibresi E ye düşmüyor aynı yerde kalıyor aracım 2004 model 1,3 gls göstergem bozuk mudur yoksa biraz daha zaman geçmesini bekleyeyim mi?
sabırlı olun göstergeniz bozuk değil çalışıyor aksi taktirde benzin doldurduğunuzda ibre yarıya gelmezdi isterseniz biraz benzinde yol yapın ibrenin düştüğünü göreceksiniz iyi günler birde lütfen profil bilgilerinizi güncelleyiniz https://www.hyundaiclubtr.com/25916-onemli-profil-bilgilerinin-guncellenmesi.html
hocam bozuk değildir o deponun içinde odacıklar var ondan az gösterebilir kontak kapalı iken göstermesi her hyundaıde var benim yumurtadada var aynısı eğer emin değilseiz benzinde kullanın aracı bitene kadar kaldığınız yerde LPG ye geçiçektir zaten :RpS_thumbup: