Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Benzin Gösterge Arızası.

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda accent.98 tarafından 16 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. accent.98

accent.98 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    seyit şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Merhaba arkadaşlar aracım benzinli ve göstergesinde bi gariplik var herhangi bir zararını görmedim ama beni rahatsız ediyor.
    Örneğin 50 tl benzin alıyorsunuz kontağı açtığınızda gösterge yukarı doğru çıkıyor ve hareket etmeye başladıktan bi kaç km sonra gösterge ani bir şekilde aşağıya doğru inmeye başlıyor neyse eve gelip park ettikten 10 15 dk snra aracı çalıştırmadan sadece kontağı açıyorum gösterge tekrar yukarı çıkmaya başlıyor çalıştırıp hareket ettikten sonra yine aşağıya doğru hızla iniyor bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz?
    Aklıma gelen olasılık olarak gösterge ve benzin pompa arızası geliyor ama tabi emin değilim.

ayrıca konuya biraz uzak ama aracı ilk çalıştırdığımızda ısınana kadar ses geliyor sonra kesiliyor bu normalmidir ? internetten araştırdığıma göre subablardan geliyormuş ve normalmiş bunun haricinde bu ses kesildikten sonra tam ısınıncaya kadar çok çok hafif cıvıl cıvıl tarzında ses geliyor sebebini tam bilmiyorum çok sinir bozucu bir ses bunun sebebi nedir ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    büyük ihtimalle benzin şamandırasında problem var. benzin deposunun içindedir söküp kontrol etmek gerekiyor.

Bu Sayfayı Paylaş