merhaba arkadaslar benim accent eranin deposundan benzin akiyor saril saril ne yapayim araba yanar mi acil yardim 2 yerden akitiyor lutfennyardim edin
hortumla çekin dicem ama hortumun girmesini engelleyen birşey varmı bilmiyorum.olmadı depo arka koltuğun altında olması lazım şamandırayı söküp ordanda çekebilirsiniz.aracı çalıştırmamanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz.altına leğen-kova tarzı bişe koyabilirseniz benzinin etrafa saçılmasını engellersiniz.
arabayı bıraktım 4 lüleri açtım yarın sabaha çekici ile gelip yaptıracağız ama çok sevdiğim arabamdanda soğudum ne dandikliktir arkadaş şırıl şıırıl akıyor başına gelen varmı herhalde bunu satıp başka bir marka araba alırım 2011 model arabada olurmu hiç? yazık hyundai yazık
öncelikle gecmıs olsun yukarıda gökhan arkadasımın dedıgı gibi marka ve modelle alakası yok bu işin darbe almıstır yada baska sıkıntı olmustur. dandık olsa hyundai depoları benım 2006 model arabamın coktan delınırkı okadar altını depoyu vurmama ragmen hıc bısey olmadı.
Öncelikle geçmiş olsun.Darbe almadan o depo delinmez..Çağların dediği gibi delinseydi bizimkiler delinirdi 2005den beri kullanıyoruz.Markaya suç atmak ne kadar kolay..Anında tek suçlu Hyundai.
arkadaşlar zaten konuya açıklık getirmişler delinmeye neden olan sıkıntı nedir onu bulmak gerek marka ve modelle ilgili olduğunu bende sanmıyorum.büyük geçmiş olsun .
bu gün park caddesinden çekeceğiz aracı bakalım sonuç ne olacak olan yarım depo benzine oldu hazır bakacaklarsa bir frenleri falanda kontrol ettireyim inşallah böyle tuaf bir durumla karşı karşıya kalmazsınız birde arabadan çıkarken depoya falan bakın nemelazım tuhaf durum.sonucu yazarım
benimde eski mondeo araçımda başıma gelmişti,benzin deposu ile benzinin doldurulduğu boru hattı arasında bir conta varmış.O conta kurumuş ve işlevini kaybetmiş.Değiştirdim o zaman ama yarım depo benimde benzin gitmişti.Geçmiş olsun.
hallettim arkadaşlar sorun depodan değilmiş yakıtı koyduğumuz yerden depoya giden 4 tane boru var o borulardan bir tanesi yoldaki taşlardan olsa gerek 2 mm lik yırtılmış benzinde yarımı biraz geçince ve eğimli yere parkedince benzin akmış yaklaşık bir çeyrekten az.çözümü için yedek parçacılara gittim onlarda bulunmuyormuş neyse hurdacıdan o dandik parçayı en ucuz 80 lira verip söktürüp aldım ve 30 tl ye taktırdım siz siz olun erayı çok taşlı yere sürmeyin sızıntı varsa ilk oraya baksınlar o parçayı inceledim dandik birşey nemelazım delinir falan neyse ucuz atlattık