Aracımı 7/3/2011 de sıfır aldım.1.4 getz doch.100tl lik benzin vardı son çeyreğe düsene kadar kullandım.Benzin pompa isareti ışıgı yandı gittim depoyu fulledim ama hala o ışık yanıyor gece farları acında.Neden acaba?
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Benim aracım era ama bahsettiğiniz konu normal değil servise gösterin derim şamandıra takılmış olabilir.
durum pek normal gibi görünmüyor servise bir uğrarsanız sorunu çözerler arkadaşın dediği gibi şamandıra takılı kalmış olabilir.
hafta sonu servise gittim korkulacak birsey yok normal bi durum dedi.ışık bende yesil yanıyordu zaten bu tüm getzlerde böle dedi.yakıtın btiince yine aynı ısık sarıya dönecek dedi.yane gece far sistemini acınca benzin pompa ısaretinin yesil yanması normal.yakıt azaldıgında ise aynı ısık motor chek ısıgı gibi sarı yanar dedi
cok az yaktıgını söyleyemem ama asırı da bi tüketimi yok toplamda 2 sefer yakıt aldım depo hep full dursun mantıgıula 290 tl lik alımım karsılıdında 550 km yol yaptım depomda suan yarıda.bi 350-400 km daha gider gibi tahminimce(0.32 krs gerlir eger giderse) kararı sizler verin artık.İnce hesap yapmadım ama km de 0,35-0,40 krs yakacak gibi