Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Benimde artık LPG'm VaR(!)

'LPG Sistemleri' forumunda qaan88 tarafından 10 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Saka maka 2 senden sonra bugun lpg takıldı. Dun aksam arabayı aldılar. bu aksam getirdiler. ben atiker safe fast obdII takın demiştim ama went gaz takmıslar(!) bugun kuzenn kınası felan derken daha kapuu acıpta bakmadım bile nedir ne değildir diye.. Went gaz takmıslar, atikerden daha iyiymiş ama bnm dediğim özellikler var mı orasını bilmiyorum. 1100tl e taktırlar. 2 sene garantii var. ama neye karsı garanti. Daha garanti formunu bile inceleyecek fırsatım olmadı.

Arabay ilk bindigimde bir fark hissetmedim amadüşük devirde hissedilir sekilde performans kaybı var. 1000km yaptıktan sonra tekrar ayar yapılcakmıs. ozmn aracın performansı eski haline gelir dedi usta. usta icine 20tl lik gaz koymus. gaz gostergesi kırmızıydı. 50 km gittim hala kırmızı. depo 35 litreymiş ama max 27-28litre alır dedi. ilk içindeki gaz bitsin direk fulletecem gazı. ..

Düzenleyen : qaan88

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    hayırlı gazlamalar o zaman.

3. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hayırlı olsun:)

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    hayırlı gazlamalar kagan sende bızım kervana katıldın sonunda D

5. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    rahat rahat bas gaza...

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    gülegüle gazlayın =)

8. tamerx27

tamerx27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Tamer KANALICI
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    hayırlı olsun iyi gazlamalar..

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hayırlı Olsun.. Baban Nasıl Taktırdıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

10. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Herkese tesekkür ederim..

11. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    babam ben taktılmasını istemiyorum ama illa taktırcaksan taktır, nasıl olsa taksit olucakmıs dedi. 2 senenin ardından zorla taktırdık.. turkiyeye donunce eminim ki arabnın lpg de mi benzinlide mi oldugunu anlayamayacak..

bugun deli gibi denedim lpg i. Daha önce atikerden deneyimim vardı. Fakat, bu went gazın ne sesi var ne de rampada kalkıslarda teklemesi. Saolsun ustamızda cok güzel bir montaj yapmıs ki helal olsun dedim.. ortada fazladan hiç kablo gozukmuyor, nerdeyse.. cok güzel montaj yapmıs. resimlerini cekemedim henuz.

Düzenleyen : qaan88

12. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    hayırlı olsun Kaan

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bu arada LPG Bostancıda Gençler Otogaz da takıldı. Ferdi usta montajı yaptı. Atikerin sorun çözümü için yönlendirdigi saglam servislerdir. sohbet edince zaten iyi bir insan oldugunu anlıyorsunuz. Ayrıca, sadece lpg ustasıda değil, motordan da cok iyi anlıyor.. amcaoglunun atikerde sorun vardı. 3-4 yere gitmiştik, hepsi ayar yapıp yolluyordu. Sonra Ferdi ustaya gitmiş amcaoglu. Ferdi usta sorunu bulmak için nerdeyse motoru indircekmiş. 1-1.5 saat ugrasmıs ve "yetkili suziki servisinn" bile bulamadıgı motorla ilgili bir sorun bulmus. O derecede işinini ehli yani.. <table border="0" width="96%" cellspacing="0" cellpadding="0" height="47" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><t style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><tr style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><td width="68%" height="23" align="left" nowrap="" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><b style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">GENÇLER OTOGAZ [/b]</td><td align="right" width="26%" height="23" nowrap="" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><b style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Telefon :[/b]0 216 575 78 75</td></tr><tr style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><td colspan="2" height="24" align="left" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><b style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Adres :[/b]BOSTANCI OTO SAN.SİT. MANOLYA SK.J BLOK NO:2</td></tr></t></table>

14. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    saolhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

15. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun dostum,,çok memnun kalacağına eminim:)

16. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    saolun, simdilik srounum olmadıgı için hali hazırda cok memnumum. Zaten beni tanıyanlar tahmin ediyordur ne kadar memnun olabilecegimihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

17. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    kaan atıker kullanıorum hıc bu sorunlarla karsılasmadım ne ses var nede tekleme https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

18. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Çağlar kaputu actıgında lpg enjektorlerinden ses gelir ya, bu went gaz da atikerin markası olmasına ragmen o enjektorlerden cıkan ses bile hiç duyulmuyor. Ayrıca, bnm kullandıgım atiker takılı aracta eger gaza cok basmazsan dik rampalarda tekleme-vuruntu yapıyordu. Gaza biraz fazla basarak kalktıgında ise normal kalkıyordun. Fakat, Aynı yerde bende deneme yaptım ve atikerli aracta olan sorunun aynısı olmadı. dik rampada kalkısta gaza fazla basmak her arac için gecerli değildir. bende de böyle bir sıkıntı olmadı, bu da iyi bişi benim için https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif. Sende olmaması da iyi bişi. Ama bir sürü arabada o sıkıntı oluyor.

19. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    hayırlı olsun, bir an önce ruhsata işetmeniz lazım ben yeni yaptırdım işlemlerimi sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

20. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    enjektör sesı evet kaput acıldıgında gelıo haklısınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifama kafaya takılcak bısey deıl ama vuruntu veya tekleme sıkıntısı yok ınsallahta olmaz,, hatta gaz takıldıktan sonra hosuma gıden yenı bı huy edındı araba1ve 2 vıtesle hıc gaz vermeden tıkanık trafıkte gıdebılıo buda benım cok ısıme yarıo benzınde bu olmuodu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş