2006 model team eramı istanbulda götürmediğim servis kalmadı önce rölanti aktivatörü bozuk dediler değştirdim sonra gaz sensörü bozuk dediler değiştirdim hala rölanti değişken ve yüksek, bir sefer serviste manual ayarladılar sanırım kelebek ayarı bozuk şimdi servise anlatıyorum ama ilerleme yok kelebeğide bir kere özel spreyle temizlettim, dakikada 200-300 devir fazla çalışıyor aracım. bu konuda bir deneyimi olan var ise paylaşırsa sevinirim. fpisirici626@hotmail .com. saygılar kazasız günler
Motor sıcaklık sensöründen yapıyor olabilir. Linkteki şekilde test edebilirsiniz : https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=12433 Düzenleyen : MSC
evet uçar otoyada götürdüm rölanti aktivatörü dediler ki aktivatörü yeni taktırmıştım bir başka serviste
Isı sensörüne baktırın, yenisi 15 lira gibi bir şey olması lazım. Eğer sorun burada değilse yine yazın buraya. Tabii araç hakkında daha fazla bilgide vermeniz gerekiyor. LPG var mı? Araç Otomatik mi? KM'si nedir? Triger değişimi gördü mü? v.s.
evet arabada lpg var ve periyodik bakımlı araba tl ye gelince çok fazlasını harcadım sorun değil yeterki parça olsun hemen değiştireceğim dostum araç 1.6 select triger de daha 1 ay önce değişti genel bakımda ama ondan öncede bu problem vardı ilgine teşekkürler dostum
inanmak mümkün değil buradaki fikir alışverişimizden sonraki gün arabanın rölanti devri düzeldi belli bir süre bekledim gene bozulacak diye ama bugün üçüncü gün hatta birazda düşük çalışıyor ama değişken değil stabil çalışıyor hayretle takip ediyorum herkese saygılar iyi günler