Merhaba arkadaşlar, Ben Semih Sakarya'dan yaşiyorum. Uzun zamandir araç ariyordum bir çok araca baktım en sonunda temiz 1.4 Getz bulunca kaçırmadan aldım.. 66bin KM'de, 2008 model.. Ufak tefek sürtmeleri mevcut Orjinal değişensiz, boyasız bir araç satın aldım ve aranızdayim.. 1-2 sıkıntım var.. Genel olarak yağ filtre bakımlarını yaptırdım.. Bu bakımlardan sonra kontaği açtiğimda araba akü göstergesi ve yağ göstergesi yaniyor.. Arabayi çaliştirdiğimda sönüyor bunun sebebi nedir? Önemli bir sıkıntısı var mıdır ustaya göstermelimiyim? Aracim;
Araciniz hayirli olsun. Bakimdan oncede yag ve aku isareti yaniyordu siz dikkat etmemissiniz. tapatalk ile gonderildi.
Teşekkür ediyorum, bakımdan önce sönüyordu diye hatirliyorum zaten 2 gün kullandım bakımdan önce herhangi bir problem yaratır mı şuanda marşa basmadan önce yanik kalması? Teşekkür ederim, 20,150'e aldım..
allah kaza bela vermesin aracınız hayırlı olsun öncelikle zamanla çok iyi bir karar verdiğinizi anlıyacaksınız getz sizi yakıt olarakda bakım maliyetleri olarakda diğerlerinden çok daha az üzecekdir lamba sorunuza gelince o lambalar bakımdan öncede yanıyordu bakımdan sonra bir evham yaptınız sadece kalın sağlıcakla