Herkese merhaba. İsmim Çağlar. Bir süredir araç araştırıyorum. Sonatalar hangi kasası olursa olsun çok hoşuma gidiyor. Ancak en çok beğendiğim tip 2003-2005 arası üretileni. Buraya yazma amacım sonata hakkında bilgisi olan insanların buraya geldiğini düşünmem. Yani konuşandan değil binenden fikir almak (yada araç). Aracını satmayı düşünen (vazgeçebiliyorsa eğer ve tanıdığı birinde olup sattırabilecek olan varsa ve bana ulaşabilirse çok sevinirim. Saygı ve sevgilerimle.
Bahsettiğiniz kasalar 2.0 benzinli otomatik ve manuel seçeneği var. Gayet güzel araçtır. Hangi kasa olursa olsun sonata yulına ve modeline göre her zaman en iyi seçenektir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar meraba. Yeni üye oldum . 2006 model sonata crdi araba aldım. Ama araç dizel olmasına rağmen şehir içinde (kayseri günlük ortalama 30 km yapıyorum) 100 km/12.3 lt yakıyor. Bu araçlar için normal mi bu bana çook fazla geldi. Normalse eğer sırf bu yüzden tkrar satmayı düşünüyorum.
2 hafta önce 94 2.0 otomatik aldım benzinli LPG yok çok memnunum arabadamı gidiyorum havadamı belli değil 94 böyleyse 2000 ve üzeri nasıldır
Hayırlı olsun aracınız öncelikle. Hava soğukluğu önemli etkendir ayrıca aracın mevcut durumuda çok önemli. Enjektörler ne durumda motor yağı doğru tercih edilmiş mi yağ filtresi orjinal mi. En son ne bakımları yapılmış gibi. Şanzıman yağı ne zaman değişmiş oda kontrol edilmeli sonrasında en önemli etken sizin kullanım koşullarınız vites geçişlerine göre ayağınızı konumlandırıyormusumuz yoksa bas gaza gitsin mi. Çok trafik ışığı söz konusumu oda önemli. Tüm bunlardan sonra 10 litreden aşagıda beklememek gerekli. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim. Ama arabamı satmaya karar verdim. 2006 model Hyundai Sonata 2.0 CRDİ H-MATİC 250.000 km de . Arabada değişen yok. Orjinaldir.Sadece sol ön çamurluk boyalıdır. Temiz bir araçtır. Sadece yakıt bize biraz fazla geldi. İlgilenen olursa burda iletişime geçebilir.Araba Kayseri de.
Sonata kac kilo ya bizde 1.9 caravelle var şehir içi çok sık trafikte 9-10 lt en fazla 11 yakiyo LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz hata yaptık almakla. Hata derken arabanın kötülüğünden değil şehir içi kullanıcaz bu araba çok konforlu d sınıfı bir araç. Bizde o güzelliğinden dolayı aldık ama bayan kullanıyor ve şehir içinde zorlanıyor. Birde 2.0 ve ağır bir araç olduğundan yakıt gideri var. Biz arabadan anlamayız belkide bakım felan birşeyler yaparsak yakıt tüketimide azalır malum kayseri soğuk bir yer oda etken olabilir.