Arkadaşlar ben rizeden zeki 6 7 ay oldu ix35 style plus apalı ix 35 alalı ve arabama bu ara sağ sol basamak ve ön arka koruma cam rüzgarlığı falan takacağım ama arabada hoşuma gitmeyen i30 larda koltuk ayarı elektrikli dikiz ayna altlarında ayak ışıklandırması var ama ne hikmetse bu kadar lüks bi arabaya bu özellikleri koymamışlar ebayda bi ayna gördüm altında ledden ışıklandırma var 200euro civarı hem gümrükten geçmez hemde fiyatlı acaba buna benzer bişeyi kendimiz yapamazmıyız
gümrükten vergisini öderseniz geçer de maliyetine değer mi ayrı konu. mürsel elantrasına bu modifiyeleri kendisi yaptı forumda konusu var bi bakın isterseniz. malzeme maliyeti düşük olur, güzel işçilikle çok da şık durur.
ayrıca cam tavan ve surnofun içinden asx ler gibi led döşemeyi planlıyorum daha önceki arabalarım eski 5 yaşında araba idi rahat rahat oynayabiliyordum tek tek söküyordum buna el çatamıyorum ama sade durmasıda hoşuma gitmiyor hyundai kampanya üstüne kampanya yaptı her yer ix35 doldu istiyorumki benım arabam onlardan farklı olsun
Araciniz hayırlı olsun. Cok guzel bir arac secmisiniz... dediginiz gibi bircok özellik olan bu araçta sacma eksiklikler var. Ama alınacak kullanilacak bir araç. .. Kazasiz belasiz kullanın inşallah. .. Samsung Note II Cihazımdan gönderildi...
Hayırlı olsun. Rize zaten bu tür arabalara yönelik ağır bir kullanıcısı var bilhassa Nissan Navara tipi arabalara. İyi seçim yapmışsınız gerçektende.
Hemşerim hoşgeldin aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin gelince benide yaylaya çırartırsın artık.
tabi hemşerim ne demek arkadaşlar o elentrayı yapan arkadaş güzel yapmışda biraz amatör olmuş gibi öyle düşünüyorumki mini tavan lambası yuvası ve smd ledli ampülle bu işi çözebilirim
Hayırlı olsun.aynalardaki aydınlatma istiyorsanız i30 larda vardı yanlış hatırlamıyorsam.ondaki aydınlatma sistemi sizin aracın aynalarına uygulanabilir bence.