Güncel. Selamlar Aracı güzelleştirmek adına neler yapabilirim? Krom cam çıtası,krom kapı kolu,led plaka aydınlatma ve led park taktırdım.Bunlar harici fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Saygılarımla.
Araç renginiz gri, ben piano black folyoya takmış durumdayım, tavanı kaplamayı düşünüyorum (cam tavan gibi gösteriyo) birde göğüslüğü kaplıycam, spor cam rüzgarlığı takabilirsiniz, Bi-Xenon dönüşümü yaptırıp far karartabilirsiniz, far kaşı yaptırabilirsiniz, amerikan park, gündüz ledi.... gibi birçok uygulama yaptırabilirsiniz. Ama bence kesinlikle önceliği cam filmi olmalı...
8.ayda muayene var o yüzden cam filmini bu işin sonrasına bırakıyorum. Far karartma ve mercekli bi-xenon + amerikan park yaptıracağım.
Cam filmi vizede hafif kusur olarak geçiyor. Ben filmli şekilde girdim vizeye ve sorun yaşamadım ki benim film baya koyu. Asıl xenon dönüşümünde sorun çıkartıyorlar diye biliyorum.
2.muayenede bir önceki hafif kusurun giderilmesi gerekiyor,o yüzden cam filmi için biraz daha sabır.Küçük değişiklikler olunca burada paylaşacağım.