Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Ankara Beypazarında ikamet etmekteyim. Daha pazar günü aldım yeni 1.2 mpi jump i20. Daha 300 km yaptım. Aracın sessizliği çok hoşuma gitti. Şuana kadar gördüğüm tek sorun gösterge ışıklarının ayarlanamaması. Gece çok göz yoruyor. Bununla ilgili bi ayarlama yapılabiliyor mu bilen varsa yazabilirse memnun olurum. İyi günler.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Beypazarı görmeyi çok istediğim ama şu ana kadar bunu hayata geçiremediğim yerler arasında yer alıyor. İnşallah en kısa zamanda görebilirim Sorunuza gelecek olursak bunun ayarı elbette var ama tuşu nerededir bilmiyorum. İ20 sahibi arkadaşlar birazdan yardımcı olurlar sanırım.
Teşekkür ederim. Ben de 1.5 senedir Beypazarındayım. Umarım görebilirsiniz insanları, ortamı çok iyi.. Daha önceden Bursa daydım. Türkiye bi ayrı güzel.
benim araça style donanım ve gösterge ışıklarını ayarlamak için direksiyonun sol arkasında kalan kısımda ışığı ayarlamak için düğme mevcut jumpta da varsa o özellik aynı yerdedir diye düşünüyorum.
Öncelikle merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gösterge ışıklarını ayarlamak için sol alt taraftaki far ayar tuşunun yanında bulunan tuşu kullanabilirsiniz. soldan ikinci tuş