Uzun süre düşündükten sonra geçen hafta LPG kiti taktırdım ve ruhsata işlettim. Resimlerde de görüldüğü üzere regülator hava filtresinin arkasında. Daha 1 depo bitirmedim bakalım yakarı ne kadar olacak? Düzenleyen : koyay
teşekkür ederim. HP'sini bilmiyorum ama hissedilir bir şey yok. Klimayı açtım, bayır tırmandım, yüksek devirlere çıktım pek bir fark hissedemedim.
Kardeş hayırlı uğurlu olsun, sende bizdensin artık. Bundan sonra gaz pedalına basarken çekinmene gerek kalmayacak. Gazla gitsin...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
hayırlı olsun. lpg ruhsata işletme aşamalarında ek 1 dolduruluyormuş bunu tüvtürkün olduğu yerlerde yapıyorlarmı.
hayırlı olsun. Allah simdien bereket versin. Lpg nin markası nedir? Birde nerde ve ne kadra yaptırdınız, eger sakıncası yoksa?
Stepneye takım elbise kılıfı geçirdim; fermuarı tam kapanmadı ama yine de işimi gördü. Lastiğin iç kısmına kriko bijon anahtarını koyup bagaja yatay şeklilde koydum. SAdece yükseklik olarak 1015 cmlik bir kaybım oldu. Zaten 2 kişilik bir aileyiz (şimdilik) yetiyor. Ama ilerde çocuk arabası falan sığmaz...
Stepneyi nasıl koyduğunu gösteren bir resim eklermisin.Bu arada hayırlı olsun.Bende taktırdım.Nasıl koydun görmek istiyorum
arkadaşım meraba bendede 1.3 2005 getz var malum cok yakıyor atiker duşunuyorum nasıl bir depoyla nekadar gidiyor memnunmusun
Bugün ilk depomu bitirdim. Ben aracımı ş. içi olarak sabah 5 akşam 5 km kullanıyorum. Bu güzergahta arabam 100kmde 9.2 - 9.5 litre benzin tüketiyordu. Bugün ilk LPG ölçümüme göre aynı kullanım koşullarında 100 km de 10.3 lpg yaktığını gördüm. Gayet iyi bir rakam. Aracı ilk çalıştırıken yakılan benzini de hesaba katarsak km'de 9-10 krş kar ettiğimi söyleyebilirim. Uzun yol ölçümü daha yapmadım onu da paylaşırım. En büyük korkum arıza lambası yanması, silkeleme vs. gibi sıkıntılar yaşamaktı. Maşallah şu an öyle bir sorun yok. Yalnız benim araç 17500kmde ve 2008 model. Yani LPGye geçmeden önce hiçbiryerinde sorun yoktu.