S.a arkadaslar. ben Murat.. Deli Murat Ulen!!! 2 hafta evel aldigim 1997 accent ls ile ben de artik bir hyundai sahibiyim. Aslen web yazılımcısıyım ama gencken 2,5 sene kadar oto elektronikcide calismisligim var. eh mutevazilige gerek yok, yetenek te var hani.. neler yapabilirim diye internette arastirirken burayi buldum.. dedim ki dur dalayim su muhabbetin ortasina Foruma katilmaya gec kalmisim aslinda daha erken gelseymisim otomatik cam yapmayi ve alarm baglamayi anlatirdim ama neyse artik bundan sonraki DIY'larimi anlatirim bol bol daha kapi dosemeleri degisecek, gosterge isiklari yapilacak icerden bagaj acma eklenecek fln.. bol bol eglenecez yani haydi simdilik kalin saglicakla ofisteyim rahat konusamiyom
üstat akıllının ne işi var buralarda akıllı adam alır arabasını kullanır senin benim gibi orasına birşeymi olmuş burasına birşeymi olmuş orayıda kurcalıyim burayıda kurcalayım diye dolaşmaz ki
Hoşgeldiniz başlıktaki ufaktan imla hatası düzeltildi. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dj Murathan öncelikle selamlar hoşgeldin bende bu forumda yeniyim 1.5 aylık yeni aldığım Excel'e önden bagaj açma güzel olur sabırsızlıkla bekliyorum yapılışını pusudayım
Hosgeldin kardesim allah kaza belavermesin.keyifli forumlar konulari incele cok saglam calismalar var Ozellikle mursel balci abimizin mazdasina bak derim yapmadigi uygulama kalmadi