Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ben de ERAlanacağım:)

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda era1.5 tarafından 28 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. era1.5

era1.5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar Merhabalar;
    Ben de artık sürekli gel-gitler yaşamaktan ve ikinci el temiz dizel aramaktan yoruldum ve sıfır almaya karar verdim...
    Era 1.5 CRDİ Select donanımlısını almayı düşünüyorum..Önümüzdekihafta Polo'mu da takasta verip Era alacağım inşallah..
    Sıfır alan arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum..

1-)Liste fiyatından ne kadar indirim koparmayı başarabildiniz?
    2-)Sıfır arabada paspas ve ilk yardım çantası oluyor mu?
    3-)Plaka ve ruhsat işlemlerini biz mi ödüyoruz satıcı mı ve bu işlemler ortalama ne kadar tutuyor?
    4-)KAsko ve sigortayı aldığınız yerdemi yaptırdınız yoksa aldıktan sonra başka yerde mi yaptırdınız?Kasko ve sigorta ne kadar tutar ortalama?Taksit şansım var mı?
    5-)Gelen arabanın üzerindeki lastikleri seçme şansım var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

2. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    eğer devamlı hyundai bayisinden araç alan bir tanıdığınız varsa onun hatırına epeyce bir indirim yaptırabilirsiniz(bayiler devamlı müşterilerini kaçırmak istemezler)

kaskoyu ben anadoludan 734 tl ye yaptırdım. 10 taksit bonusa

plaka işlemlerini aldığınız yer yaptırır anahtar teslimi diye konuşursanız.

lastikler konusunda birşey diyemeyeceğim ama büyük ihtimalle seçme şansınız yok diye biliyorum

ilk yardım çantası ve paspaslar fabrika çıkışlı olarak aracın bagajında geliyor zaten dikkat edin
    Düzenleyen : engin_er

3. era_2010

era_2010 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    liste fiyatından 900tl koparabilmiştim.sıfır alırken ilk yardım çantası yangın tüpü trafik seti paspasları ve bana ek hediye olarak park sensörü alarm verdiler.birşeyler koparmaya bakın o servis vermiş siz neden vermiyorsunuz gibi yapın müşteri kaybetmemek için yapacakalrdır ya fiyatta indirim ya hediye.çünkü şu ara yılbaşından snra satışlar bayağı azaldı gene müşteri arıyorlar...plaka ruhsat işlemlerini herşeyini onlar yapıyorlar ilk mtv de ödenmiş olarak alınız...kasko sigortayı aldığınız bayiler de yapıyor dışarıdan da olaiblir fiyatı hangisi uygun gelirse yalnız araç çıkmadan yaptırın mutlaka mazallah sıfır araca göz batar nazae filan deyer...lastikleri ben jant lastik takacağım derseniz onlar kedni takcağını fiyattan düşüyor siz kendi aldığınızı götürebiliyorsunuz.aracıınıza biran önce kavuşmanız dileğimle

4. omeryilmaz

omeryilmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle Doğru Bir Karara Ermişiniz :) onun için tebrik ederim.

Soruların cevaplarına gelince .

1 - Ben Ötv Zamanında Aldım Herhangi Bir indirim koparamadım ama hediye verdiler . zibarttan

2 - sıfır arabada paspas ve ilk yardım cantası oluyor

3- Hepsini bayi ödüyor.

4 - valla ben kaskoyu amcama yaptırdım kendisi sigortacı. kendileride yapıyorlar kasko

5 - lastik konusuna gelince ondan bir bilgim yok. hocam

5. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    C-1: İndirim yapamadım (zaten vergi indirimi zamanında almıştım aksine 500 tl fazla ödemiştim)

C-2: Kauçuk paspas, halı paspas, ilkyardım çantası ve yangın tüpü almıştım. bir yere not alın unutmamak için mutlaka isteyin (ben artı olarak park sensörüde almıştım hediye olarak)

C-3:Masrafları bayii öder. MTV 1.Taksidinide mutlaka ödemeleri lazım

C-4: Kaskoyu ve sigortayı aldığım bayide yaptırdım. Trafik sigorası AXA 120 TL. Kasko FİBA 595 tl ye yaptırmıştım (nisan 2009) Taksit şansınız vardır.

C-5: Lastik seçme gibi bir hakkımız olduğunu sanmıyorum

Düzenleyen : Bor34

6. era1.5

era1.5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARkadaşlar samimi ve ayrıntılı cevaplarınız için teşekkür ederim...

Son zamanlarda çevrenizde bu araçtan alan var mı ya da forumda alan arkadaşlar varsa onlar ne kadara aldılar?Ben de ona göre pazarlığımı yapayım...İlk defa sıfır araba alacağım için pazarlık marjını bilmiyorum açıkçası...Vergi indirimi zamanında zaten indirim vardı ama şimdi nasıl oluyor ki?

Tekrardan teşekkürler...

7. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Öncelikle hevesinizi kırmak istemem ama malesef 2010 Era Select CRDi hiçbir bayide yok. Hatta gelebileceği tarih bile belli değil. Bi kaç gün önce bayiyle konuştum ve Bir üst donanımı olan style için verilen bayi fiyatı netteki fiyattan 1350 tl daha azdı.

8. era1.5

era1.5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Zaten genel müdür ile görüştüğümde şu anda aracın olmadığını söylemişti ama pazartesi günü bana geri döneceklerini belirttiler...
    Benim bilmediğim konu şu:
    Bu araçlar bayilerin istediği sayıya göre mi üretiliyor ?Fabrika her zaman çalışmıyor mu?

Cevaplarınız için teşekkürler...

9. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fabrika her zmaan çalışıyordur ama tahminimce en çok team modeli üretildiği için ( en çok talep edilen donanım) diğer donanımları gecikmeli teslim edebilirler

10. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Bu arada fiyat olayına dikkat edin. Hatta çevre illerdeki bayileride arayıp fiyat öğrenin..

11. era1.5

era1.5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çevredeki bir kaç bayiyi aradığımda liste fiyatından 500-1000 arası indirim yaptılar telefonda...Takas olayı olunca pazarlık gücü düşüyor sanki insanın:(:(Ölü fiyatı verirlerse arabaya o zamanda sıkıntı olur...Ne zormuş bu araba almak yaa ikinci elde de birinci elde de..

12. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    İkinci eli ayrı dert sıfırı ayrı dert dostum. Ben yaklaşık 2-3 ay aradım 1,2 yaşında bi araç ama yok yok yok. Temiz araba bulmak nerdeyse imkansız. Sıfıra niyetlendim bu seferde bayilerle anlaşamadm, fiyatlar almış başını gitmiş. Neyseki artık dayanacak gücümün kalmadığı, bayiye teslim olmaya karar verdiğim bir anda 13binde 2010 model bi dizel focus titanium buldum aldım. Bayi fiyatı en son 42 diyordu. Ben bütün masraflarıyla birlikte 37100 e bağladım işi. Sen sen ol acele etme, bırak bayi senn peşinde dolaşsın. Ayrıca hergün neti kontrol et, bazen çok güzel araçlar düşebiliyo.. Allah yardımcın olsun.

13. era1.5

era1.5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bugün numaramı nereden buldularsa Reno bayisinden aradılar..Halbuki hiçte Reno düşünmüyorum ve düşünmemde...32.900 fiyat söylediler Yeni Sümbül expression+konfor paketi olarak...Dedim ben düşünmüyorum Sümbül..Adam bana yarım saat Fluence satmaya çalıştı...Dizel almayın kesinlikle diye baya bir hesap yaptı...Tamam düşünmüyorum dedim kapattım:):)

Adamın hesabı şu:
    Sabahları iş yeri 2-3 km uzakta ise dizel motorlar geç ısındığı için tamamen zengin karışım ile gider,bu da aşırı yakıt tüketimi olur dedi...
    Ama benzinli motor 500 m sonra ısınır ve ondan dolayı daha az yakarsınız dedi benzinlide,kısa mesafede(2-3Km)..

Bu hesap sizce ne kadar mantıklı?Daha önce hiç dizel kullanmadım?O yüzden yorum yapamıyorum..Şimdiden teşekkürler..

14. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu gün bir araç alacak olsam bu sartlarda dizel alırdım .talimatına göre kullandığınızda bir şey olmaz sanırım.suanda benzinli araca binemiyoruz...

Bu Sayfayı Paylaş