selam arkadaşlar aracımı lpg ciye götüryorum kontak termiğini yaptır öyle gel dediler..karbüratör temizlettirecem aynı keza termiği yaptır öyle gel dediler,gel görki hundai excell kontak terfmiğini bulamıyorum. gören bilen varsa allah aşkına bana mesaj atsın.saygılar:RpS_sad:
Kardeşim sıkma canını neden telaş yaptın bu kadar neymiş bu kontak termiği biraz aç aracın neresinde bulunurmuş görevi neymiş.
eyvallah hepinize teşekkürler.KONU marş, marşa bastığımda çalışmıyor marşı bırakırken araba çalışıyor. önce lpg beyni zannettim sıfır taktırdım değişen birşey olmadı karbüratörünü temizlettirim dedim kontak termiğini değiştir öyle gel dediler.lpg ci aynı şeyi söyledi nerye gittiysem aynı şeyi söyledi saygılar. ilk başta yanlış anlaşılmadan korkuttuğum için özür dilerim.
bende başlığı görünce yanlış anladım Bu termik dediğiniz şey ufak bir röle sanırım. Bildiğimiz sigorta gibi yaani. Kontak kısmında standart bir donanım olabilir. diğer hyundai modelleri ile uyumlu olacağını düşünüyorum. En yakın hyundai servisine danışırsanız, mutlakaa yönlendireceklerdir sizi bu konuda.
Hocam inanın aklıma başka şeyler gelmişti... Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır... Kazasız belasız sürüşler...
Diğer üyelerimizde olduğu gibi Üye profil bilgilerini eksiksiz dolduralım.. Ert diye mi hitap edicez size? isminiz nedir
Bende diğer arkadaşlar gibi düşünerek girdim :=) Arkadaşın sorunu ile pek alakadar olunmamış gördüğüm kadarıyla konu başlığı ve içeriğine takılmışız sadece