Arkadaslar merhaba 2013 model i20 sense dizel aracım var arac 100km süratin üzerine cıkarken 110 120km süratlerde 4-5viteslerde cok yüksek ugultular yol sesi ve motordan horultular duyuyorum aynı sekilde hızdan düserkende aynı sekilde içeri ses alıyor sanırsınız ucak iniyor sizce bu normalmi bnmi böyle bi sorun yasıyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Net konuşmak için sesleri duymamız gerekecek. Video çekip yükleme imkanınız olursa diğer dizel i20 kullanıcıları karşılaştırma yapıp yorumlarını paylaşabilirler. Ancak aracınız B segmenti ve dizel. Aracın ağırlığı, malzeme kalitesi, yalıtımı belli. 110-120 km süratlerde motor sesi, yol sesi almayan B segmenti araç yok. Uğultu rulmanlardan da geliyor olabilir.
İş arkadaşımızın opel corsasında da yüksek hızda sesden şikayetci idi, komple alt ve çamurluk içlerine yalıttım yaptılar bi sprey gibi bir madde ile ... memnun kalmış idi ... Yine bir arkadaş ise hyundai accent eraya motor ile ön göğüs arasına yaptırdı ve kaput keçesi yaptırdı... sizde böyle bir şey yapabilirsiniz.