Balıkesir'de öğretmenim. Şu an için bi sıkıntım yok. Ama aldığımdan beri ayar yaptırmadım. Bi bakım yaptırsak iyi olur herhal =) bilen biri varsa söylesin arkadaşlar.
eyvallah Serdarım =) farkındayım zor bir durumda olduğumn bunun bi çözümü yok herhalde. Tek çare düzeni değiştirmek galiba.
bende yeni duydum bu markayı ama sıkıntı yapmayın diğer markaların bayileride yardımcı olurlar sonuçta markası değişik olsada iyi bir lpg ustası işinizi halledecektir.
İyi bir ustaya giderseniz ve ekipmani da yeterliyse bakiminida ayarinida yapabilir sanirim. Xperia 945 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Piyasa da kablosu yok, bağlanmadan kimse ayar yapamaz. "Bedini Gri Metal Ecu" şeklinde ise linkteki kablo ile bağlanabilirsiniz. http://www.mscsi.net/lpg-c04eg-lpg-ayar-kablosu-lpg-interface/
serdar kardeşim bu uç benim arabada mevcut galiba ecu da gri metal. böyle sarı uçlu bi bağlantı kablosu var o mu bu kablo ?
Daha önce görmediğim için bişey diyemiyorum, sitenin alt tarafında Recep Bey'in numarası var, arayıp benim yönlendirdiğimi belirtin yardımcı olur size.