Herkese iyi forumlar diliyorum arkadaşlar bayramda 5 günlük kısa bir süre aranızda olamıcam allahın izniyle arife günü akşamı starex'imle ilk uzun yoluma çıkıcam. Uzun yol tecrübelerinizi hepinizden bekliyorum yorumlarınızı
Allah yolunu açık etsin kardeşim ben de pek giremem nete çünkü bizde bayramda Sakaryada olacağız uzun yolda en önemli tecrübem Sonatayla gidecekler dikkat etsin klima açık arabanın içi serin ama adam uyuyor arkadaş araba rahat olunca aynı w126 Mercedesler gibi geçen bayramdan önce 1125 km yol yaptık pek mola veremedik o yüzden uyku zede olduk ama Rabbime hamdolsun atlattık bir daha uzun yolda 3 saatten fazla molasız gitmemek gerektiğini anladım
Hayırlı yolculuklar diliyorum. Güle güle gidip gelirsiniz umarım. Allah kimsenin canını yakmasın inşallah, sevinç günlerimiz olan bu bayramlarda. Kurallara uyarak, uykusuz kalmadan, dikkatli bir şekilde yolculuk etmek gerek...
bende bu cuma yola çıkıcam herkese hayırlı yolculuklar dilerim sağlam uyuyun ve mutlaka emliyet kemerinizi takmanızda fayda var
yağını,suyunu, lastik havalarını bi kontrol et. son ana bırakma yola çıkışı yıllık izni bayramla birleştirmiştim ramazan bayramında telef oldum yollarda 20 saatte gittim, gelirken 10.5 saat sürdü. gündüz yolculuğu daha rahat ve mola imkanları daha çok(çayır çimende piknik gibi). hafif yiyecek, bol sıvı rahat bir sürüşe katkı sağlar. acele etmeden(özellikle sollamalarda) sağ salim gidin-gelin inşallah
Allah kaza bela vermesin inşallah. 2-3 saatte bir mola vermeyi unutma. Aracını da hazırla yola çıkmadan önce. Yağına, suyuna, lastiklerin havasına bakmayı ihmal etme...
herkese çok teşekkür ederim yola çıkacak diğer abilerime arkadaşlarıma kazasız belasız sağ sağlim yolculuklar diliyorum
yarın sanayiye gidiyorum yola cıkmadan bır kontrolden gecıcek frenler falan hazır gıtmısken sogutma suyunuda yenılıyecem bugun 3lt antıfırız aldım ayrıca yarın camlar fılmlenecek amerikan park montajını yapıcam farlara zenon takılacak
hayırlı yolculuklar osman susurlukta ulusoy tesisinde dur kapıdan gir sola dön tam özsütün karşısındaki tostcudan bol kaşarlı bi tost ve bol köpüklü ayran iç sonra yoluna devam et ben ne zaman ege kısmına gitsem sabittir dedigim yerde mola verir o dedigimö şeyleri yerim cokta güzeldir bu arada yanılmıyorsam gelembe ile akhisar yolunda calışma varmış yol tek şeritten gidiyormuş aman dikkat dun ark. geldi o söyledi