Bugün yani arefe günü Kocaeli'deyim. Bayramın 1.günü öğleden sonra da Zonguldak'a gideceğim inşallah.
bu yıl değişiklik yapıp hanım köylü olacam :RpS_laugh:Niğde yerine osmaniye düziçine gidecem 1 saat sonra çıkarım sanırım .. yola çıkacaklara kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim . tüm arkadaşlarımın mübarek ramazan bayramıda kutlu olsun Allah tekrarına eriştirsin
Aile büyükleri Ankarada yok malesef o yüzden Bayramı tatil olarak değerlendireceğim ama nereye gideceğime bugun karar vericem
17 agustos akşamı denizli-sarıgöl(manisa) yaptım. yol çok iyi değil. bi de o gün kaza vardı yolda. bir tır/kamyon altına motorsikleti almıştı... 15.00 gibi geri yola çıktım. 1-2 saat önce geldim. gündüz iyi sakindi yol. hatta düzlük bölgeye gelince kardeşime verdim, yeni ehliyetini aldı, alışsın biraz diye... Birazdan da Denizli-gölhisar(burdur) yapacağım. dönüşte durumu bildiririm
Buna ek olarak dün akşam üzeri denizli-gölhisar(burdur) yaptım. Az önce de gölhisar-denizli yaptım ve evimdeyim bayram yolculuğum bitmiş oldu :RpS_sleep: Biraz trafik vardı ama sanki insanlarımız daha bilinçli idi, pek sıkıntı yaşamadım. bir adet 34 plaka jetta ile sollama esnasında beni kıstıran hariç... Onun dışında gayet iyiydi, sadece biraz trafik vardı yolda...
Cuma günü yola çıktık. Bolu konaklamalı, samsuna geldik. Yollar baya kötüydü, yol yapım çalışmaları vardı gerededen sonra. Bolu samsun arası 12saat sürdü. Dağların tepelerin üzerinden dolandık ama şükür sağ sağlim geldik.
Dun yalovaya geldik. Yarin Canakkale, pazar Yeniden İstanbul... GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi