Merhaba arkadaşlar; Aracıma göz gezdirirken ön çamurlukların arkaya bakan taraflarında boşta kalan bağlantı yerleri olduğunu fark ettim. Hatta ileri doğru baktığımda kaput ve teker davlumbazı da gözüküyor. Sizlerde de bu kısım boşta mı duruyor yoksa bir bakalit vb. ile kapatılmış durumda mı? Bilgilendirebilirseniz sevinirim; şimdiden teşekkürler!
Yanıtınız için teşekkürler. Bazı farklı marka-model araçlarda bu kısıma plastik bakalit ile kapak yapıyorlar; acaba montaj esnasında veya sonradan başka bir işlem yapıldı da unutuldu mu diye şüphe etmiştim. Parça listesine nereden bakabiliriz?
Çamurluk ve saç arasına ses yalıtımı koyup kapak ile kapatacaklardı ama maliyetten kısmışlar. Şaşırmadım. Hyundai Era 2006-2007-2008 koreden gelenlerde bu ses yalıtım malzemesi var iken sonralarında yok. Şunu yap ak ne kadar zor. Yerli plastik üreticileri yapabilir. Ses yalıtım malzemesi kalınca konulabilir.
Bu kısma takılan parça satiliyor ancak servis kapı sökmeden takılmaz demiş Parca kodu Bu da parca Arkadaşlar merhaba çamurluk içi bakalit montaj sonrası ve parça fiyatları merak eden olursa bu şekilde.Bakalit montajı servis kapı söküp yapmaya kalkınca yaptırmadım dışarıda kaportacı 5dk da hiçbir şey sökmeden yaptı.
Benim de açtığım bir konu başlığı var. Bahsettiğim şey Bayon için fabrikasyon değil ama fabrikasyon bir eksik gibi uyumlu bir küçük parça.
İlk parça kodlu parçadan bahsediyorum. Son mesaja bakmanız yeterli. Daha önce dikkatimi çeken bir detaydı. Bu Accent milenyum 1999-2003 kasasında kullanılmış bir parça. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/...bagaj-mentese-kapagi-81285-28000.52510/page-2