Arkadaşlar 2024 1.4 style paket bayonda korna bir gün çalıyor bir gün çalmıyor. keyfine göre takılıyor
Merhaba, servisin bununla alakalı bir geri çağırması mevcuttu diye hatırlıyorum. Şu ekrandan sorgulama yapabilirsiniz; https://www.hyundai.com/tr/tr/satis-sonrasi/geri-cagirma-kampanyasi Eğer burada geri çağırma mevcut değilse bile yine de servise bir sorun, garantiden ücretsiz değişiyor olmaları lazım.
Geri cagirma vardi bunla ilgili git degissinler Korna Cam modulu Yakit pompasi ve hortumlari Hava filtre kazani kelepcesi Sanziman allah ne verdiyse degisti benim
Ulen bunlar iyice cıvkını çıkardı . 20 senelik Erada korna dediğün gibiydi kafasına göre çalardı. Yok zemberek yok röle dediler. En son kendim kornayı değiştirdim . Sorun kornanın kendisiymiş . Yıllardır ürettiği kornada da sorun beklenmez diyeceğim ama daha neler göreceğiz
Arabayi sattigim adam aradi aksama abi korna calisiyormuydu diye yani calisiyordu eksperdede calisiyordu baya calistirdilar yoldada korna basmistim zaten dedim. Adama arabayi sattik korna gitti airbag lere bakarken bozdularmi naptilar acaba
Ankaradaki servise bi ugra demistim baktirsin. Bi tarcanlarda yaptirdi ekspertizide tarcanlarin kendi garantiside var ne olduysa ondan sonra oldu zaten ben bu yuzden. Airbag i somturme istersen demistim serviste check up a sok zaten servis bahane ariyor sanzimani degismemek icin bi kusur bulsalar hemen itelerdiler bana dedim icim rahat etsin diyorsan dyno haric istedigin herseye baktirabilirsin dediydim.kornayi bozdular ama sivastaki tarcanlari begendim hizmetleri guzel
Şasi numarasından sorguladım bir geri çağırma yok. şimdi tutum servise götürsem aha çalışıyor diyecekler. aynı şekilde şanzıman sesi içinde şu anda ses yok hava soğudu ses yok diyecekler. Zaten mayıs haziran gibi 15 bin bakımı olacak. O zamana kadar dişimi sıkacam bakalım.
Benimki cok vakitsiz oldu okul döneminde rezil oldum resmen ama ta temmuzda gittim ben ozaman baslasalardi madem bukadar uzun sureceni biliyorlar cok daha sorunsuz tiksinmeden giderdi surec. Siginti gibi arkadaslarla gittim geldim ise ikame gelene kadar surekli servise git gel arabayi birak.arabasi kal elimi cebime atiyorim.anahtar yok arabadan soguttu bu sekilde olunca
Abi bilmiyorum ama şanzıman problemi, kapıların cam üstü kısımlarındaki kaplamaların kalkması, korna problemi, trim sesleri falan derken arabadan soğumam için bir ufak tefek şey kaldı gibi geliyor. Lan çok severek aldım kullanıyordum. hayal kırıklığna doğru gidiyor bu araba. Ya hyundai kimseyi madur etmeden bu arabayı çağırıp kusurkları giderecek ya da bu araba tarihin tozlu sayfalarına karışacak.
Ben ciddi manada sogudum zaten o yuzden degistim i30 gelmis simdi bi bayiye 1700 den beriyormus lan allahsizlar parayi odememimi bekliyordunuz dedim icimden