2024 Elite Bayon aracım için yol kamerası ne önerirsiniz? Servisle konuştum, çok yüksek fiyata 720p kamera satıyorlar. Çok daha iyi kameralar var piyasada. Ayrıca diğer bir sorum, servis dışı bir yerde taktırınca garantiden çıkar diye bir söylenti var. Aslı var mı bunun? Teşekkürler.
Dışarıda yaptırırsanız aracın elektrik aksamını garanti dışı bırakabilirler. Benim i20 ye alarmı servis hediye etmişti , sonradan dışarıda wi-fi kablosuz park sensörü taktırdım , bir sorun yaşamadım elektrik aksamından ama bir sorun çıksa buna bahane ederler miydi bilmem. Zaten şu andada garanti söz konusu değil. Tercih sizin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben 70mai kullanıyorum çok memnunum. Servistede yaptırsanız dışarıdada yaptırsanız kamerayı elektrik donanıma dahil ederseniz, aracın elektrik aksamı ve elektrikten doğacak arızaları garanti dışı kalacaktır. Ben kamerayı USB'den enerji alarak besliyorum bu sayede garanti tartışma konusu olmuyor. Montaja gerek yok sadece bir kablo iniyor aşşağıya Not : LPG taktırma sürecinde aydınladım araca fabrika harici yaptıracağınız her şey ister bayiide olsun ister dışarda. Garantiyi bozacaktır. bayiilerin bize yaptır garantin bozulmaz martavalına kanmayın.
https://ty.gl/oyageporfab8w ben bunu aldım memnunum. Hareket halinde usb den kablo cektim araç calisinca kayda basliyor direk. Icinde ufakda olsa pil var, park halinde iken araçta herhangi bir sarsinti oldugunda(siddete gore kendi ayarliyor) park kaydina basliyor.
Hocam merhaba bende de bayon var kablosuz park sensörunu ön tarafa mı taktınız? bunun için ön tampon söküldü mü? birde memnunmusunuz? elektronik garanti 2 yıl zaten bende 2 yıl dolduğunda önesensor taktiracağim
Hocam benim park sensörü navigasyon gibi Türkçe konuşmalı , arka tamponda 4 sensör var , bagaj içinde hoparlörü var , beyin ise kablosuz park sensörünün yanında sürücü ayak altı sol kısımda halı altında. Önlerde sensör yok. Arka taraftaki engel mesafelerini 1,50 m den itibaren sözlü olarak cm cm ikaz ediyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi