Merhaba arkadaşlar aracımı dün teslim aldım ama vatandaş baykan otogaz diye bir lpg seti takmış sıralı sistem araçta tekleme falan yok şuana kadar ama açıkcası ilk defa duydum bilen kullanan var mı aranızda?
teşekkürler incelemiştim orayı ama pek faydalı olmadı kullanan arkadaşlardan fikir alabilirsem memnun olurum.
aa benim soyadım benim bildiğim baykan sadece tankı yapıo bi akrabamda kitin markası baskaydı tankı baykan dı sanırım sizinde öle
Madem isim hakkı sende söyle bakalım işe yarar mı bu icat ) valla benim kafam karıştı sene 2008de bu sıralı sistemi 650 liraya takmışlar acaba uçarmıyım havaya )
vallah kit baskadır sadece tüp baykan dır çünkü hiç baykan die otogaz kiti yapan firma duymadımpatlamaz canım benim firmam o öle dandik değil
o sadece tankın markasıdır.o yüzden kafanıza soru işareti takılmasın..atiker brc baykan tankı kullanıyor diye biliyorum
Brc ve Atikerin tanklarını üreten şirkete denetime gittim ve tanklarda hiç şüphem kalmadı ECE R 067 diye bir standart var ve derki lpg tankları en az 67.5 barda patlamalıdır. Denetimdeki tanklar ise en düşük 96barda patladı dolayısıyla tank konusunda bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Servis ve kullanım sırasında oluşabilecek sıkıntılardan bahsetmiştim ama onuda dün gülcan otogaz diye biryer buldum kartalda servisiymiş adamlar baya ilgilendi sağolsunlar filtreleri yeniledim ve enjektörlere baktılar bir ayarsızlık var abi dedi onuda ayarladı ve şimdi araç saat gibi maşallah nazar değmesin. artık içim daha rahat en azından yakında bir servis buldum ve adamlar kazıklamak yerine yardımcı olmak istiyorlar. en çok dikkatimi çeken ise bilgisayar ile beyne bağlantı kurması oldu açıkcası bu şekilde bir teknoloji beklemiyordum. Demekki neymiş yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ))
Bildiğim , Marka olarak Baykan Bir kombi üreticisidir. Dayanıklı ürünleri vardır. LPG buna bağlı Bünyesinden bir yan şirket olabilir.
Yok yok değil arkadaş doğru söylüyor baykanın kombileride var gaz olayına yabancı değiller ama çok profesyonel olmadıklarıda kesin lpg işinde