Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bayı ıle elentra tartısması

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda Çağlar Baykan tarafından 13 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bu aralar arabayı degıstırmeyı dusunuoruz babamla kararımız 2 marka arasında reno ve hyundaı hafta sonu reno ve hyundaı bayılerıne gıttım renoda okadar ıyı karsıladılarkı anlatamam cok memnun kaldım fakat hyunda bayısınde blue ve elentrayı ıncelerken oranın patronu olacak kısıyle tartısma yasadık ve sebeb elentra yuzunden renoda fluence yı ınceledıkten sonra hyundaıde amcaogluylaelentranın olumlu ve olumsuz yonlerını fluenceyle tartısırken bayı sahıbı yanımıza geldı ve elentrayı fluencenın rakıbı görmuoruz bu arabayı anca 100,000 dolar yıllık gelırı olan alır nıe ıncelıosunuz fluencenın rakıbı ancak honda cıty gıbı sacma sacma laflar söledı adama dalmamak ıcın kendımı zor tuttum resmen asagıladı bızı ve sattıgı arabada 41 mılyarlık elentra ben 45 mılyarlık fluence almayı dusunurken adam bıze 100,000dolar gelırı olan alır elentrayı dedı ve hyundaı almamımızı kesınlıkle etkıledı o bayıden kesınlıkle araba falan almam gıder ıstanbuldan alırım o bayıden hyundaı falan almam tekırdagda olanlar hangı bayı olgunu anladılar sanırım

2. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bu olaylar yasanırken babam yoktu olsaydı kesınlıkle kavga cıkardı yada adam böle konusmazdı emınım ben alttan aldım ve hemen cıktım ordan bıdahada o bayının önünden gecmem tekırdagda tek oldukları ıcın kendılerını bısey sanıolar ama artık hyundaı alıcak olan tanıdıkları bıle corluya yolluorum fakat servıs elemanları ustaları cok ıı ınsanlar onlara kesınlıkle lafım yok sadece satıs kısmı tamamen 0 puan

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Elantrayı Daha Test Etmedim Bir Yorum Yapamayacagım Ama Fluence İçin Şirkette Var 2-3 Gün Bende Kaldı Pek Tavsiye Edemem...
    Sadece Bir Teste Çık Vites At O Vitesten Çıkan Sese Bak..Sırf O Ses İçin O Arabayı Kapıma Sokmam..

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    ersıncım olay elentra fluence olayı degıl bayının davranısı neymıs 100,000 dolar gelırı olan ancak elentra alırmıs sölencek lafamı bu

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aylık 8.500 Dolar Gelirim Olsa Elantramı Alırım Be.. Assana Şİkayet Et Diyecem Ama Boşa Telefon Parana Attıgın Maile Zamana Yazık Olur

6. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bıkere elentranın dızel bıle yok sırf benzınlı dıe yüksek gelırlı ınsan mı alıcak lpg denen bısey var https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifacaıp kızgınım bayıye ve kesınlıkle ordan almıcam bı sınırle heryerınden ses gelen reno aldırtcak https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

7. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    hyundaı mılenyum ve admıre gıbı cefakar her derdı cekıcek kolay kolay arıza cıkarmıcakaraba üretmeyı coktan unuttu ve buna karsın neymıs 100,000 dolar gelırın olucakmısta elentra alcakmısın cok beklersın bayıı elentra almamı ozaman https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

8. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Gençler acayip zırvalamış Çağlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yumurta kasalara haksizlik yapmayalim lutfen... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif Hala cok diri ve sorunsuz yumurtalar yollarda hizmet veriyor. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. büyükyıldırım

büyükyıldırım Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bayinin şikayet edilmesine gerek yok, eminim assan'danda birileride göz gezdiriyordur foruma. bak bana şikayet ediyor muyum hiç, bayi benim alacağım arabayı getirmek için 1 ay gün atıyor (era 1.5 crdi mode).https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Çağlar kardeşim bence Hyundainin genel merkezine durumu iletmelisin.Bişey çıkmaz diye diye bişey çıkmaz ediyoruz.Bence iyi bir noktada duyarlılık göstermişsin sana katılıyorum. Gerisini getir derim.

12. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    çağlarım geçmiş olsun, malesef böyle kalitesiz insanlar karşımıza çıkıyor, bende geçen bayiye gittiğimde elantra fiyatı daha belli oolmadı dediler, oysa hyundai sitesinde açıklamıştı, oluyor böyle şeyler
    bence şikayetini merkeze iletmeye çalış, birşey olmaz belki ama ya oolursa diye düşün https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    geçen yıl özellikle haklarında çokça şikayet duyduğumuz 5-6 servisin yetkisi alındı, bunlar tesaüf değil, sen şikayetini ilet

13. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    cok haklısınız sıkayet edılmesı gereken bı durum ama assanın bu konularla nekadar ılgılenecegı ortada ben dostlarıma ve forum dostlarıma bu konuyu anlatıp ne zıhnıyette olduklarını gösterdım ya bukadarda yeter,, olayı beraber yasadıgımız amcaogluda renocu oda kendıforumlarında anlatımıs olayı yeterınce reklam oldular yeter onlara

14. Tork

Tork Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dizel Fluence al rahatına bak. EDC şanzıman alabilirsen tadındanda yenilmez..
    Düzenleyen : Tork

15. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    EDC olan 50 binden başlıyor, 50 bin renoya verilirmi? daha önce 40-50 bin lira verip megane alanlar bin pişman, bence o parayadaha sağlam bişeyler alınabilir

16. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    O paraya gider volvo alırım ne renosu ya..adamlar enayi yerine koyuyor bizleri.Nasıl olsa satılıyor deyip boş araçları kakalıyorlar.

17. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    açıkcası renoyukapıma koymam ama elantranında dizeli gelmezse elantrayıda aklımdan geçirmem.Benzinli araç almam kesinlikle...,

bu yönde kararım hyundaı olacazğından dolayı blue dizel olur....fıstık gibi araba valla renosuna pejosunada on çeker

18. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Laguna D, megane C sınıfı. Blue B sınıfı. Tabiki bazı yönlerden altta olması normal. Ben de reno gurubundan B sınıfı Clio ve Dacia kullandım, şimdi de B sınıfı Era kullanıyorum. Ohh be diyorum. Param olsa bir tane daha alırım. Kenarda dursun.

19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bindiğim en dandik arabalardan biridir megane 2 ... 2009 model 1.5 dci ...
    aman aman aman :) kola kutusu mübarek ... eski r19'lar bile çok daha kaliteli ...

20. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    bu ne demek ya, insanlar ne kadar tuhaf oldular. yada böyleydilerde ben yeni fark ediyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

Bu Sayfayı Paylaş