Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bayi de yapılan ayıp

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yasardilekci tarafından 13 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. yasardilekci

yasardilekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dün 14:30 gibi kocaeli bayisi hyundai fertan a babamla beraber İ30almak için gittik. arabayı inceledik. (inanın babamı ikna etmek için çok ugraştım arabayı gerçekten çok seviyorum) neyse kararımızı verdik birde test sürüşü yapalım dedim babama. ordaki arkadaşlara söyledik. test arabasının firma sahibinde oldugunu söylediler, aradılar birazdan gelecegini söylediler. araba 5 dk ya geldi. yanımıza bi arkadaş verdiler arabaya bindik babam arabayı çalıştırdı. yanımıza uzun boylu top sakallı satışdan bi arkadaş geldi. ne dese bize beyfendi kusura bakmayın sizden önce gelen bi arkadaş var deyip bizi arabadan indirdi. yani bizden sonra gelmiş arkadaşları (tanıdıgı oldugu belli) arabayı soran biz arabayı gelmesi için arattıran biz sona kalan yine biz. hiçbir şey söylemeden babamla hyundai yi terk ettik. babam işte senin hyundain bu dedi. beni kızdıran taraf biz arabaya binmek için giderken o uzun boylu top sakallı satışdaki elemanın yanından geçerken yanındaki arkadaşına (dur merak etme ben ayarlarım demesi) ayıp be abi. gel babama bu terbiyesizligi anlat

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    yaşar kardeş demek ki insanı başına gelince daha iyi anlıyor demi?
    geçen gün hyundai almam diyen arkadaşa neden almıyon, bir problem varsa yardımcı olalım diyordun, hatırladınmı?
    işte bu hyundai böyle malesef, bayileri ve servisleri araçları kadar iyi değil.
    araçlarda da bazı eksikler olabilirr ama bayi ve servislerin çoğu özellerden daha kötü. sanayide bile bu servislerden çok daha iyileri vardır.
    geçmiş olsun diyelim, başka bayi varsa oraya bakın yada başka markalara

3. yasardilekci

yasardilekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın ben çok iyi araştırıp öle gittim. arabayıda çok iyi tanıyorum. kendimdede era var. öle midem bulandiki. erayı satmayı bile düşünüyorum. haklısın kardeş

4. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Bir Servis Yüzünden Araç Satmaya Değer Mi ? Eğer Bana Öyle Yapılsa Ne Geliyorsa Söylerdim. GeçmişOlsun

5. yasardilekci

yasardilekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kimi kime şikayet edeceksin adam satışcı her türlü kıvırır. ben gereken cevabı hiçbir şey söylemeyerek yaptım zaten. firma sahibi ile görüşcem. kalabalıkda tatsızlık çıkarmak istemedim

6. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    kimi kimi şikayet edeceksin derseniz zaten cevabı vermişsiniz sıcagı sıcagına firma sahibine ben öyle yapmıştım birde üzerine çazgırlık bak bakalım neler oluyor orada

7. yasardilekci

yasardilekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hadi diyelim meseleyi çözdük. babamıda ikna ettim. diyelimki arabayıda başka bir bayiden aldım.ne olursa olsun bakım için arızsı için o servise gitmek zorundayım. gel birde bunu bana anlat. bak görüyormusun yaptıkları bir hareket 1 müşteriden oldular. sadece bayii olarak degil hyundai ailesi olarak. biz hiç bir şey söylemeden gidiyoruz bir tanesine durun demedi. benim param cebimdeydi. inşallah o kıyak yaptıkları kişilerde arabayı almamıştı.

8. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    hocam müşterisin sen müşteri.... :) Dimitrinin dediği gibi haksızlık yapıldığından eminsen birazcık yükselticektin sesini.. bak gör ne oluyordu.. Satış danışmanı falan dinlemezlerdi onlarında bir müdürü vardır elbet... bazı şeyleri sıcağı sıcağına halledeceksin.. şimdi gitsen söylensen bile sana söyleyecekleri cevep şu:
    Özür dileriz beyefendi bi karışıklık olmuştur.. Buyrun Aracımız kapıda test edebilirsiniz... Bundan ötesi olmaz hocam sen en iyisi canını sıkma...

9. yasardilekci

yasardilekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cumartesi 14:30 ve 15:30 arası i 30 satılmışsa o bayide eyvallay diycem. ama satılmamışsa inanın bizide kaybettiler. kocaeli fertan bayii bu yazılarımızı okuyordur inşallah

10. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA

okuma ihtimali var... ama siz yinede emin olmak istiyorsanız... şikayetinizi bizlere aktardığınız gibi iki yere daha bildirin...

1- Hyundai Assan (en etkilisi bu olacaktır ve sizi direkt arayacaklardır)
    2- şikayetvar.com

11. yasardilekci

yasardilekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok sagolun arkadaşlar beni dinlediginiz ve ilginiz için. dolmuştum rahatladım biraz.

12. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Eğer i30 u çok beğeniyorsanız, muhakkak alacaksanız gidin firma sahibine bildirin. Tahminim sizden özür dileyeceklerdir. Birkaç kuruş pazarlık şansı doğar. Hemde şu anda tam araba alma zamanı çünkü 2,000 liraya varan indirim yaptılar. Benim fikrim böyle..

13. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    aynen katılıyorum pazarlıkta etkisi olur seni tanıyacaklar zaten bakım günlerinde bile etkili olur :)

14. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif Ayrıca yanlış anlamayında tabir yerinde ise karınca dağa küsmüş dağın haberi olmamış derler..sizde bir satış danışmanı yüzünden istediğiniz beğendiğiniz arabadan vazgeçmeyin...

15. yasardilekci

yasardilekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    babam bi sakinleşsin tekrar konuşurum. ama bayii ile bi konuşcam. yada hyundai assan ile. arasınlar babamdan özür dilesinler. bu babamı mutlu eder.araba güzel araba çokda şık. dizelde yakıt mükemmel. kendimde era kullanıyorum memnunum. kardeşimde vardı satalım dedik inan 2 gün sürmedi sattık. yani memnunuz.

16. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    arkadaşlar gerçekten sizi anlamak zor, isterseniz adam gidip yalvarsın bayiye, ben ettim siz etmeyin desin https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

bu bayii gerçekten ilkeli ve müşteriye önem veren bir bayii olsaydı bu olay yaşanmazdı. izmirden araç alan bir arkadaş yazmıştı geçen, aracı arızalı çıkmış, sorun halledilene kadar başka araç tahsis etmiş bayii, ama bunu kaç tanesi yapar. o yüzden sizin aldığınız yer, gittiğiniz servis iyi olabilir.,
    ama böyleleride var.

bu işin buraya gelmesi gayet doğal, ötv indiriminde süreklü fiyat yükselterek dünyanın arabasını sattılar, ihtiyarçları yoktur, tok satıcı oldular bence,

17. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    onu bende okudum sanırım ilk çıkar çıkmaz 15 dakika içinde yanlış hatırlamıyorsam arıza işıgı yanmıştı 4 gün serviste felan kalmıştı

neden adam yalvarsın ki ...

18. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaşar kardeş pazartesi bir dakika bile zaman kaybetme önce orada ki müdüre ,KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNANMAZ AMA HAKKINI ARA BÖYLELERİNİN İŞİ İLE OYNANIR, şirket sahibi kendi ekmeği ile oynanmasını kolay sindiremez en az 2000 tl karı var arac başına. ve buradan cıkınca assana telefon edip, fax cekeceğini ve internette forum ve şikayet var sitelerine yazacağını bir guzel anlat. ÖZELLİKLEDE NAKİT PARANIN CEBİNDE OLDUĞUNDAN BAHSET. servis müdürü falan değil direk kocaeli hyundainin sahibine ulaş.
    Düzenleyen : mst2000

19. Misafir

Misafir Guest

bu servislerin hiçbirinden tam oalrak ben de memnun değilim vallahi.hepsinde birşey oluyor.dün uçara gittim müşteriyle insan bi ilgilenir ne geldin diyen ne gittin diyen var bi 15dk bekledim sonra ilgilendiler ne bileyim her serviste birşey var ya çıkıyor mutlaka tam oalrak dört dörtlük bulamadım

20. Merter

Merter Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bencede bu sinir bozucu olumsuz olayı lehinize çevrebilrsiniz...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş